Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

All Star Game: Με buzzer beater του Λεμπρόν η νίκη στην ομάδα του – Επικό ρεκόρ από τον Στεφ Κάρι

Newsbomb

Το All Star Game του ΝΒΑ που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ήταν γεμάτο συγκινήσεις

Ιστορία για τα All Star Game του ΝΒΑ έγραψε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Στεφ Κάρι στη νίκη της ομάδας του Λεμπρόν Τζέιμς – στην οποία συμμετείχε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - με 163-160.

Ο Κάρι όχι μόνο πέτυχε 50 πόντους αλλά το κατάφερε με συνολικά 16 τρίποντα επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τα All Star Game του ΝΒΑ.

Το «κερασάκι στην τούρτα» πάντως έβαλε ο Λεμπρόν Τζέιμς καθώς αυτός ήταν που εξασφάλισε τη νίκη για την ομάδα του με buzzer beater με το οποίο «υπέγραψε» το τελικό 163-160.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος χάρισε μερικές εντυπωσιακές φάσεις, πέτυχε 30 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ. Ο αρχηγός Λεμπρόν Τζέιμς είχε 24 πόντους και ο Στεφ Κάρι, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP, πέτυχε 50 πόντους.

Για τους ηττημένους του Κέβιν Ντουράντ ξεχώρισαν ο Τζόελ Εμπίντ με 36 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ ο Ντέβιν Μπούκερ πέτυχε 20 πόντους.

Στο ημίχρονο είχαμε και την τελετή-βράβευση των 75 κορυφαίων παικτών της ιστορίας του ΝΒΑ ανάμεσα στους οποίους βρέθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.