ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατάκτησε την κορυφή της Super League με το Fantasy τουρνουά του Stoiximan.gr!

Κατάκτησε την κορυφή της Super League με το Fantasy τουρνουά του Stoiximan.gr!

H νέα Super League κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο και όλα είναι έτοιμα για την πολυαναμενόμενη πρώτη αγωνιστική! 

Με τη μεταγραφική περίοδο να μπαίνει στην τελική ευθεία, οι ομάδες της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας επικεντρώνονται στο πρώτο εναρκτήριο λάκτισμα της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν, με τους τεχνικούς να προετοιμάζονται να ρίξουν στη «μάχη» τα σχήματα των ρόστερ τους με τα οποία θα κληθούν να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο του 84ου ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η αυλαία της φετινής διοργάνωσης ανοίγει με τη Λαμία να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Αθανάσιος Διάκος», τον Άρη να φιλοξενεί τον ΌΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη».

Στο μεταξύ, το Fantasy Super League του Stoiximan.gr είναι ήδη εδώ και οι επίδοξοι προπονητές μπορούν να φτιάξουν τις ομάδες τους, διεκδικώντας την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 30.000 ευρώ*!

Προπονητής και φίλαθλος γίνονται ένα

Γιώργος Δώνης, Πέδρο Μαρτίνς, Αμπέλ Φερέιρα, Μπόρια Χιμένεθ, Γιώργος Σίμος,
Μιγκέλ Καρντόζο, Γιάννης Αναστασίου, Σάββας Παντελίδης και όλοι οι υπόλοιποι
προπονητές των συλλόγων που συμμετέχουν φέτος στην Super League -ο αριθμός των οποίων έχει μειωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια από τους 16 στους 14- καλούνται να διαχειριστούν κορυφαίους γνώριμους παίχτες, αλλά και νέα αποκτήματα, συνεχίζοντας το «χτίσιμο» των αγωνιστικών οικοδομημάτων της προηγούμενης σεζόν.

Με τις υποσχέσεις που έχουν αφήσει οι επιδόσεις των ομάδων στα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού να είναι πολλές, οι τεχνικές ηγεσίες των συλλόγων θα διαπιστώσουν, όχι μόνο το κατά πόσο η προετοιμασία των παιχτών έχει αποδώσει καρπούς, αλλά και το κατά πόσο οι φίλαθλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι από τις αγωνιστικές τους επιλογές στο γήπεδο.

Την ίδια αγωνία και ένταση, όμως, με αυτήν των προπονητών των κορυφαίων ελληνικών ομάδων μπορούν να ζήσουν και όλοι οι χρήστες στο Fantasy Super
League τουρνουά του Stoiximan.gr!

Ολοκληρώνοντας πανεύκολα την εγγραφή τους στην online πλατφόρμα. Οι επίδοξοι τεχνικοί μπορούν από τώρα να διαχειριστούν ένα εικονικό budget, με το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το ιδανικό ρόστερ!

Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι τους να κάνουν τις επιλογές εκείνες, που θα τους αναδείξουν σε κορυφαίους προπονητές και θα τους οδηγήσουν, τόσο στην κατάκτηση την κορυφής της Super League, όσο και στη διεκδίκηση πλούσιων επάθλων!

Το Fantasy τουρνουά του Stoiximan.gr διαρκεί πολλαπλές αγωνιστικές, ενώ οι
συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν περισσότερες από μία ομάδες
αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας. Όσο για το ρόστερ, οι ενδιαφερόμενοι θα
πρέπει να το επιλέξουν με… σοφία καθώς έχουν τη δυνατότητα εκτός από τη βασική ενδεκάδα να ενσωματώσουν στην ομάδα τρεις αναπληρωματικούς παίκτες και έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Και φυσικά ο αρχηγός είναι “κλειδί” για την επιτυχία αφού λαμβάνει διπλούς πόντους!

Το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει! Εσύ ετοίμασες την ομάδα σου;

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά

Μπορεί οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εγγραφή έως και τις
14/09/2019, ωστόσο με τα 30.000* ευρώ να είναι εγγυημένα για τους προπονητές που θα διακριθούν στο Fantasy Super League τουρνουά του Stoiximan.gr, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο ποδοσφαιρικός χρόνος είναι… χρήμα. Πόσο μάλλον, όταν υπάρχει η μοναδική δυνατότητα για τον κάθε χρήστη να δημιουργήσει περισσότερες από μία ομάδες και να αυξήσει τις πιθανότητές του να είναι στους μεγάλους τυχερούς!

Ο πρώτος των πρώτων

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ενδιαφερόμενος για να μυηθεί στο μαγικό κόσμο της… προπονητικής είναι το να επιλέξει τον αρχηγό της Fantasy ομάδας του, να κάνει την κατάλληλη -δωρεάν- μεταγραφή ανά αγωνιστική και να διαχειριστεί με προσοχή το ρόστερ του, το οποίο περιλαμβάνει τρεις αναπληρωματικούς παίκτες και
έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα.

Αν και ο πρώτος των πρώτων στον «μαραθώνιο» των αγωνιστικών κερδίζει 30.000 ευρώ, στο Fantasy Super League τουρνουά του Stoiximan.gr δεν επιβραβεύονται μόνο όσοι θα έχουν τις καλύτερες ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν, αφού προβλέπονται έπαθλα και δώρα για τον «Προπονητή της Εβδομάδας».

Επομένως, ο «επιμένων» προπονητής στον κόσμο του Fantasy Super League τουρνουά έχει πολλές ευκαιρίες για να βγει… κατακτητής!.