ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Super League με MatchCombo στο Stoiximan.gr

Super League με MatchCombo στο Stoiximan.gr

Θέλεις να συνδυάζεις σε μια απόδοση & σε ένα στοίχημα διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα;

Το MatchCombo ήρθε στο Stoiximan.gr για να κάνει διαφορετική την ποδοσφαιρική εμπειρία σου, στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και όχι μόνο!

Θέλεις να συνδυάζεις σε μια απόδοση & σε ένα στοίχημα διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα; Τώρα μπορείς να το κάνεις και στα ματς της Super League χάρη στο MatchCombo του Stoiximan.gr. H 6η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος έρχεται αυτό το τριήμερο με σπουδαία παιχνίδια και νέες δυνατότητες στο Stoiximan.gr!

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη δεύτερη Ξάνθη, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενείται από την ΑΕΛ. Η Κυριακή έρχεται με τέσσερις αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζει η επίσκεψη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη αλλά και το Άρης-Ολυμπιακός. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον αγώνα της Λαμίας απέναντι στον Παναιτωλικό.

Για καθεμία από τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής, το Stoiximan.gr προσφέρει πάνω από 300+ στοιχήματα & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ αλλά και MatchCombo! Για παράδειγμα στο Άρης-Ολυμπιακός μπορείς να επιλέξεις σε ένα στοίχημα τις αγορές:

  • Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.
  • Να σκοράρει πρώτος ο Ελ Αραμπί.
  • Να σκοράρει ο Ιντέγε.
  • Over 7.5 Κόρνερ.
  • Είσαι λοιπόν ο παίκτης που θέλει να συνδυάζει σε ένα στοίχημα διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα; Στο Stoiximan.gr κάνεις το παιχνίδι σου με MatchCombo σε κάθε ματς της Super League αλλά και στις περισσότερες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις