ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Markopoulo Park: Εννέα μεγάλοι νικητές στο τζακ ποτ του ΣΚΟΡ 6

Markopoulo Park: Εννέα μεγάλοι νικητές στο τζακ ποτ του ΣΚΟΡ 6
Ο ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ επικρατεί στο Τρόπαιο Φεβρουαρίου

Έλληνες ιδιοκτήτες επενδύουν σε 13 ίππους από τον οίκο Τattersalls

Εννέα μεγάλους νικητές που μοιράστηκαν το μεγάλο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 ανέδειξε η 5η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του έτους, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Επτά από τα δελτία που κερδίζουν από 4.896,25 ευρώ το καθένα παίχτηκαν σε περιοχές της Αθήνας, ένα στα γκισέ του Markopoulo Park κι ένα στη Μυτιλήνη.

Οι ιπποδρομίες πραγματοποιήθηκαν στον απόηχο της δημοπρασίας του οίκου Tattersalls και την αγορά 13 καθαρόαιμων ίππων από Έλληνες ιδιοκτήτες, που προστίθενται στο ήδη αυξημένο ιππικό δυναμικό των ελληνικών ιπποδρομιών. Οι Έλληνες που επισκέφθηκαν το Newmarket της Αγγλίας αγόρασαν έντεκα 3ετείς, έναν ίππο 4 ετών κι έναν ίππο 5 ετών, παρά το γεγονός ότι η δημοπρασία ήταν η ακριβότερη των τελευταίων τριών ετών, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την αγορά νεαρών αλόγων.

Στιγμιότυπο από τις ιπποδρομίες στο Markopoulo Park

Νικητής της κούρσας της ημέρας και του Τροπαίου Φεβρουαρίου αναδείχθηκε ο πενταετής καθαρόαιμος ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ, ιδιοκτησίας SHOW ME PICK THREE STABLES, με αναβάτη τον Γιάννη Ψαραδάκη και προπονητή τον Παναγιώτη Θεολόγου.

Νέα ώρα έναρξης των ελληνικών ιπποδρομιών

Από την επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, οι ιπποδρομίες στο Markopoulo Park θα ξεκινούν στις 14:00.

3-10.jpg
Νέα ώρα έναρξης των ελληνικών ιπποδρομιών

Kι αυτή την Κυριακή πολλές οικογένειες επέλεξαν το Markopoulo Park για ένα ευχάριστο πρωινό με πλήθος δραστηριοτήτων. Οι μικροί επισκέπτες έκαναν ιππασία με πόνυ, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, ενώ ζωγράφισαν και διασκέδασαν με τα καινούργια παιχνίδια δεξιοτεχνίας και δημιουργίας στο ανανεωμένο Family Club.

Πλήθος δραστηριοτήτων για τους μικρούς επισκέπτες στο Markopoulo Park