ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση στο Champions League και το Europa League

Κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση στο Champions League και το Europa League
Intime News

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr οι αγώνες των ελληνικών ομάδων στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

Ο δεύτερος γύρος των κυπέλλων Ευρώπης αρχίζει με κρίσιμα παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες. Στο Champions League ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο στις 19:55 στο Καραϊσκάκη τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο Europa League την Πέμπτη, στις 19:55 η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Ζόρια Λουγκάνσκ και στις 22:00 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Philips Stadion την Αϊντχόφεν.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα και στους τρεις αγώνες των ελληνικών ομάδων, Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι, ΑΕΚ-Ζόρια Λουγκάνσκ και Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη τους.

Στο Champions League παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, στη μάχη για την πρόκριση, ο σημερινός αγώνας Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία (22:00) και το αυριανό ντέρμπι Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00). Και τα δύο αυτά παιχνίδια προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένη απόδοση

Στο τριήμερο των κυπέλλων Ευρώπης το Pamestoixima.gr προσφέρει κάθε ημέρα τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένη απόδοση.

Οι σημερινές προσφορές για το Champions League:

  • Κρασνοντάρ-Σεβίλλη: Σεβίλλη Over 1,5 γκολ, Ρεν-Τσέλσι: Ισοπαλία, Ντόρτμουντ-Κλαμπ Μπριζ: Να σημειωθούν 4-6 γκολ.
  • Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα: Να κερδίσει η Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους-Φερεντσβάρος: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2,5 γκολ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπασακσεχίρ: Να σημειωθούν 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
  • Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία: Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, Λάτσιο-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: Να πετύχει το τελευταίο γκολ η Λάτσιο, Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα: Να πετύχει 2 γκολ η Μπαρτσελόνα.
  • Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία: Over 3,5 γκολ, Ρεν-Τσέλσι: Να κερδίσει η Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπασακσεχίρ: Να κερδίσει και στα 2 ημίχρονα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
  • Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία: Πολλαπλά σκορ 3-1,1-1,1-2.
  • Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα: Πολλαπλά σκορ 1-0,1-1,1-3.

Για όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League θα βρείτε στο Pamestoixima.gr και πολλές στοιχηματικές επιλογές με μεγάλες αποδόσεις.

Με ανανεωμένη πλατφόρμα, γρήγορες αναλήψεις και εύκολη διαδικασία ταυτοποίησης, το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα στους παίκτες το «Βoost Νίκης», το «Παρά 1» και το «Cash Back», για τα οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.