ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μεγάλο παιχνίδι απόψε για τον Ολυμπιακό, σπουδαίοι αγώνες το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη

Μεγάλο παιχνίδι απόψε για τον Ολυμπιακό, σπουδαίοι αγώνες το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη

Πλήθος επιλογών για τους παίκτες του Pamestoixima.gr

Η πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας έφερε ηρεμία στον Ολυμπιακό, ασχέτως αν επιτεύχθηκε με περιπετειώδη και αγχώδη τρόπο στα πέναλτι. Οι πρωταθλητές Ελλάδος εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή τους παρουσία στη φάση των ομίλων και βρίσκονται στην Κύπρο για τον αποψινό αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού (20:00), στο πλαίσιο των Playoffs του Εuropa League.

O συγκεκριμένος αγώνας, προσφέρεται από το Pamestoixima.gr με 0% Γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις». Παράλληλα, υπάρχουν και δεκάδες άλλες επιλογές για τον αγώνα, μεταξύ άλλων σε αγορές ημιχρόνου, ειδικά παικτών, αγορές καρτών, γκολ και Over/Under όπως και για όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά, το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένα παιχνίδια. Μεταξύ άλλων, προσφέρονται τα εξής:

  • Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός (20:00): Να σημειωθεί γκολ πριν το 30ο λεπτό – Σκορ 0-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Να σκοράρει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί
  • Αούστρια Βιέννης – Φενερμπαχτσέ (22:00): Να σημειωθεί γκολ πριν το 40ο λεπτό – Σκορ 0-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα

Σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα, μεγάλοι αγώνες ανά την Ευρώπη

Για όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος επιλογών. Η Superleague 1 ξεκινάει την Παρασκευή με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παίζουν το Σάββατο, ενώ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Άρης την Κυριακή. Στην Αγγλία το πρόγραμμα συνεχίζεται με την τρίτη αγωνιστική. Ξεχωρίζει την Κυριακή, η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι που ταξιδεύει στο Νιουκάστλ (18:30) για μια απαιτητική εκτός έδρας μάχη και τo Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος επιλογών για τον αγώνα, αλλά και ειδικές επιλογές. Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν κάνει το 2x2 στις πρώτες αγωνιστικές, ενώ οι «καρακάξες» έχουν μια νίκη και μια ισοπαλία.

Στην Ιταλία, Αταλάντα και Μίλαν κοντράρονται για τη δεύτερη αγωνιστική την Κυριακή, στο Μπέργκαμο (21:45), μια εβδομάδα μετά τις σημαντικές νίκες της πρεμιέρας επί Σαμπντόρια και Ουντινέζε, αντίστοιχα.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε στην πρεμιέρα κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο, χωρίς όμως να πάρει τη νίκη (0-0) και ταξιδεύει στη χώρα των Βάσκων για τον αγώνα με την Σοσιεδάδ (Κυριακή, 23:00).