ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Super προσφορά για να δεις δωρεάν* το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Super προσφορά για να δεις δωρεάν* το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Η Novibet συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αναβαθμίζει την εμπειρία παιχνιδιού. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το Gazzetta, παρέχει την δυνατότητα τόσο σε εγγεγραμμένους, όσο και σε νέους χρήστες να παρακολουθήσουν αποκλειστικά με ελληνική περιγραφή το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

Η διοργάνωση που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στην Σαουδική Αραβία μπαίνει από απόψε στην τελική φάση, με τους δύο ημιτελικούς, Φλουμινένσε-Αλ Αχλί (18/12, 20:00) και Μάντσεστερ Σίτι-Ουράβα (19/12, 20:00). Ενώ θα ακολουθήσουν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ο μικρός (16:30) και ο μεγάλος τελικός (22:00).

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και το Gazzetta.gr

Με την ολοκαίνουρια προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και τις τέσσερις αναμετρήσεις εντελώς δωρεάν*. Ξεκλείδωσε όλο το αθλητικό περιεχόμενο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, χρησιμοποιώντας τον κωδικό «CLUBWC», μέσα από την προσφορά γνωριμίας* της Novibet.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.