ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ στο Λίβερπουλ

Γκολ στο Λίβερπουλ

Με ακόμη ένα 3/3 τελείωσε η χθεσινή ημέρα, αφού η τριάδα μας επιβεβαιώθηκε πανεύκολα και με μεγάλα σκορ.

Στα σημερινά, το ενδιαφέρον μονοπωλεί η Σούπερ Λίγκα, η οποία ωστόσο δεν παρουσιάζει στοιχηματικές ευκαιρίες. Οι αποδόσεις μεταξύ ισοδύναμων ομάδων παρουσιάζουν μεγάλες μεταβολές και γι' αυτό θα προτιμήσουμε άλλα πρωταθλήματα.

Η πρώτη μας επιλογή βρίσκεται στην Αγγλία και δεν είναι άλλη από την Λίβερπουλ. Η αρμάδα του Μπρένταν Ρότζερς θέλει ακόμη μια νίκη για να επανέλθει στην κορυφή και απέναντι στην αδύναμη Γουέστ Χαμ των τριών ηττών στα τρία τελευταία παιχνίδια, πρέπει να την κατακτήσει. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποτελέσει την έκπληξη της αγωνιστικής.

Φεύγουμε από το ανατολικό Λονδίνο και μεταφερόμαστε στο Λίβερπουλ, εκεί που η Έβερτον υποδέχεται την Άρσεναλ σε ένα ντέρμπι με φόντο την τετράδα. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη, ωστόσο καθαρό νικητή δε μπορούμε να προβλέψουμε στο συγκεκριμένο ματς. Η νίκη προέρχεται από τα γκολ, γι' αυτό και εμείς θα πορευτούμε με δύο στοιχήματα που συμπεριλαμβάνουν αρκετά γκολ. Over 2.5 και g/g οι επιλογές μας, ενώ δεν θα μας φανεί απίθανο αν το παιχνίδι καταλήξει ισόπαλο.