ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός: Ώρα πρόκρισης

Ολυμπιακός: Ώρα πρόκρισης

Η ώρα της... «κρίσεως» έφτασε για τον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται απόψε (22:05) την Άντερλεχτ στο Γ. Καραϊσκάκης στη ρεβάνς του 1-0 της προηγούμενης Πέμπτης, με φόντο την πρόκριση στους «16» του Εuropa League.

Το κατάμεστο γήπεδο θα προσπαθήσει να σπρώξει την ομάδα του Μάρκο Σίλβα στο γκολ και τη νίκη-πρόκριση, η οποία δυσκόλεψε μετά την ήττα στο Βέλγιο.

Στο πρώτο παιχνίδι, οι Βέλγοι δεν ήταν ανώτεροι, ωστόσο, κατάφεραν να διατηρήσουν το εξαιρετικό σερί των 22 αγώνων και 11 μηνών χωρίς ήττα στο γήπεδό τους, παίρνοντας μάλιστα και τη νίκη με το τέρμα του Μπόντζι στο 67ο λεπτό.

Μπορεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να δυσκόλεψε την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο σε καμία περίπτωση η Άντερλεχτ δεν αποτελεί ομάδα-φόβητρο και ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να αντιστρέψει την κατάσταση.

Ιντέγε η αιχμή του δόρατος - «Ξέρει» ο Τσόρι

Ο πρώτος σκόρερ των Ερυθρολεύκων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Φελίπε Πάρντο (3 γκολ), θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού και το βάρος στη γραμμή πυρός πέφτει στον Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος έχει σκοράρει 10 φορές τη φετινή σεζόν, η μία εξ' αυτών στο Champions League, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Stoiximan.gr προσφέρει σε ελκυστική τιμή το ενδεχόμενο να σκοράρει ο επιθετικός του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τους Βέλγους.

Φυσικά, η παρουσία των Φορτούνη και Ντομίνγκεζ εγγυάται δημιουργία στο επιθετικό κομμάτι για την ομάδα του Σίλβα, ωστόσο η δεινότητα στην εκτέλεση που έλειψε στο πρώτο παιχνίδι είναι επιτακτική στη ρεβάνς.

Ειδικότερα ο Αργεντίνος εξτρέμ του Ολυμπιακού, ξέρει τον.. δρόμο και για τα δίχτυα της Άντερλεχτ, αφού ήταν εκ των σκόρερ στο 3-1 του Ολυμπιακού επί της αποψινής αντιπάλου τη σεζόν 2013-14 στην φάση των ομίλων του Champions League.

Θα καταφέρουν οι Ερυθρόλευκοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Άντερλεχτ και να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, ή το Ευρωπαϊκό ταξίδι τους για φέτος θα τελειώσει εδώ; Η απάντηση στο χορτάρι του Γ. Καραϊσκάκης απόψε το βράδυ.