ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στη Μύκονο για λίγο... Splatter!

Στη Μύκονο για λίγο... Splatter!

Δεν θα σου πω ψέματα φίλε αναγνώστη. Η Μύκονος είναι ένα από τα νησιά που δεν έχω επισκεφτεί και μάλλον δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να επισκεφτώ ποτέ στη ζωή μου. Στα 39 μου χρόνια, δεν είμαι πλέον ο τύπος που θα παρτάρει. Θέλω ησυχία και γαλήνη, όπου και αν πηγαίνω. Είμαι λίγο χαλαρός… Πώς να το κάνουμε;

Από μικρό παιδί άκουγα τη λέξη Μύκονος και με έπιανε μία αποστροφή. Όλο αυτό το «high», δεν μου ταιριάζει. Όμως πριν λίγες μέρες κάτι άλλαξε… Σκεφτόμουν τύπους με μαύρες στρατιωτικές φόρμες να κρύβονται κάτω από σκάλες και να πυροβολούν όποιον περνούσε από τον δρόμο τους.

Έβλεπα ελεύθερους σκοπευτές να χαλάνε με τα λέιζέρ τους την ομορφιά που σου προσφέρει το σκοτάδι. Άκουγα βόμβες κρότου – λάμψης να σκάνε έξω από τα μπαράκια που κάθε χρόνο φιλοξενούν τα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται το νησί.

Ξέρω, είναι λίγο splatter οι εικόνες που περιγράφω. Όμως αυτό είναι το βασικό συστατικό που κάνει ένα video game ενδιαφέρον για το κοινό: Η ένταση, η αδρεναλίνη και η… ανατριχίλα που σου προσφέρει όταν βλέπεις τον αντίπαλό σου να γαζώνει με τις σφαίρες του ό,τι βρεθεί στο διάβα του.

Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν στο πολυτελές resort «Destiny Villa» στη Μύκονο οι οκτώ ομάδες που θα πάρουν μέρος στο event που θα διοργανώσει το site pvpro.com για τους φίλους του Counter-Strike. Το μεγάλο παγκόσμιο gaming event που είναι γεμάτο αδρεναλίνη και ένταση ξεκινάει στις 7 και διαρκεί μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Gambit Esports, Heroic, SK Gaming, Mousesports, Team Liquid, BIG, Virtus Pro και EnVyyUs ετοιμάζονται να χαρίσουν απίστευτες συγκινήσεις σε όσους τους παρακολουθήσουν στο live μέσω της πλατφόρμας livestreaming twitch και να μας δείξουν πώς πρέπει να κινείται ένας αποτελεσματικός μισθοφόρος.

Εσύ θα μπορέσεις να μην μπεις στον κόπο να προβλέψεις το νικητή;