ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέντε λόγοι που περιμένουμε τη νέα σεζόν του La Casa De Papel

Πέντε λόγοι που περιμένουμε τη νέα σεζόν του La Casa De Papel

Το La Casa De Papel (ή αλλιώς Money Heist) είναι αδιαμφισβήτητα η σειρά που έκανε τη διαφορά το 2018.

Μας καθήλωσε όλους μπροστά στη μικρή οθόνη, βλέποντας μία σειρά ισπανικής καταγωγής που ποτέ δεν περιμέναμε να έχει τόση απήχηση. Κι όμως. Είδαμε φίλες να… κουρεύονται όπως η Tokio και το ιταλικό αντιστασιακό άσμα «Bella Ciao» (το… αυθεντικό) να αποτελεί ringtone για αρκετούς συναδέλφους. Ποιος δεν έχει δει La Casa De Papel; Νομίζω πως και όσοι αρχικά αρνούνταν, τελικά υπέκυψαν στη γοητεία του Professor, όπως ακριβώς υπέκυψε και η όμορφη αστυνομικός Raquel.

Το ισπανικό φαινόμενο παίρνει σάρκα και οστά για τρίτη φορά, καθώς η σεζόν 3 θα προβληθεί μέσα στο 2019 και πάλι με την υπογραφή -φυσικά- του δημιουργού της τηλεοπτικής σειράς, Alex Pina. Ευτυχώς για εμάς (τους λάτρεις) η… παραφιλολογία ήδη οργιάζει.

Κάνοντας spoil σε όλους όσοι δεν έχουν δει, αρκεί να πούμε πως η δεύτερη σεζόν της λατρεμένης σειράς είχε… ευτυχές τέλος, με τους ληστές να έχουν καταφέρει να κλέψουν το Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, αλλά και να διαφύγουν (με σημαντικές, ωστόσο, απώλειες).

Τι θα ακολουθήσει λοιπόν; Τι έρχεται να «χαλάσει» όλα όσα είδαμε στις δύο προηγούμενες σεζόν; Ποιος χαρακτήρας θα εμφανιστεί πρώτος στην οθόνη; Η αλήθεια είναι πως έχουν -τουλάχιστον- 5 λόγους που αναμένουμε (με απίστευτη αγωνία την τρίτη σεζόν της αγαπημένης μας σειράς:

#1 Είναι ο Berlin ο μεγάλος αδερφός του Professor;

Το μεγάλο ερώτημα. Ο Berlin ήταν η πιο «ιδιάζουσα» προσωπικότητα της σειράς. Στην αρχή δεν τον συμπαθείς, γιατί κάνει… του κεφαλιού του. «Τιμωρεί» τις λοξοδρομήσεις των υπολοίπων ληστών, προκειμένου να μη θέσει σε κίνδυνο την αποστολή. Όμως, όσο τα επεισόδια κυλούν, τόσο πιο αγαπητός γίνεται. Ποια είναι η σχέση του με τον Professor; Μήπως είναι ο μεγάλος του αδερφός; Εσύ τι ποντάρεις;

2

#2 Θα συναντήσει η Nairobi το γιo της;

Η Nairobi παίρνει μέρος στη ληστεία για να πάρει πίσω το γιο της και να τον μεγαλώσει σε ένα μέρος μακρινό, εκεί που οι δυο τους θα μπορούν να ξαναζήσουν από την αρχή, με την ίδια να αναλαμβάνει πλέον νηφάλια τις ευθύνες της. Θα καταφέρει, όμως, να τον εντοπίσει και να τον συναντήσει; Αν μπορείς να φανταστείς, τότε το Stoiximan.gr σου δίνει την ευκαιρία να απαντήσεις στο μεγάλο ερώτημα.

#3 Θα στείλουν χρήματα στους ομήρους;

Η κεντρική ιδέα είναι πως ληστεύουν το Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, τυπώνοντας χρήμα, καθώς έτσι, στην πραγματικότητα, αυτά τα χρήματα δεν θα λείψουν από κανέναν. Όσο η ιστορία προχωρά, «συνένοχοι» σε αυτό γίνονται και αρκετοί όμηροι, με την υπόσχεση, εκ μέρους των ληστών, πως θα λάβουν ένα χρηματικό ποσό για τη βοήθεια που προσέφεραν. Θα τηρήσουν, όμως, οι ληστές την υπόσχεσή τους; Θα λάβει έστω και ένας όμηρος λεφτά από τη ληστεία; Είναι κάτι που αναμένουμε να δούμε από τους αγαπημένους μας ληστές…

#4 Θα παντρευτεί ο Professor τη Raquel;

Σειρά χωρίς ειδύλλιο δεν υφίσταται. Ή μάλλον, πετυχημένη σειρά. Έτσι και στο La Casa De Papel ο «εγκέφαλος» Professor ερωτεύεται την αστυνομικό Raquel. Και τούμπαλιν. Τι θα γίνει τελικά με αυτούς τους δύο; Θα παντρευτεί ο Professor τη Raquel ή εκείνη θα επιλέξει να επιστρέψει στο Σώμα; Μπορείς να κάνεις μία πρόβλεψη;

3

#5 Ποιος χαρακτήρας θα συλληφθεί πρώτος

Είναι αλήθεια πως τόσο απίθανη ληστεία, με τόσες ανατροπές, δεν περιμέναμε να έχει αίσιο τέλος. Όχι όλοι μας, τουλάχιστον. Το ανθρωποκυνηγητό που θα εξαπλωθεί στον τρίτο κύκλο είναι βέβαιο, αφού οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν με 2,4 δισ. ευρώ στις βαλίτσες τους. Ποιος από τους πρωταγωνιστές θα κάνει πρώτος το λάθος και θα πέσει στα χέρια των Αρχών; Η ατίθαση Tokio, ο πάντα προσεκτικός Professor ή ο ερωτευμένος Denver; Αν πιστεύεις πως οι πιθανότητες να απαντήσεις είναι με το μέρος σου, τότε το Stoiximan.gr, ανάμεσα στις επιλογές που δίνει, σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις τη σωστή απάντηση!

Και μόνο το άκουσμα της επιστροφής του ισπανικού φαινομένου στους δέκτες μας είναι ένας λόγος για να έχουμε προσδοκίες και να κάνουμε προβλέψεις για την έκβασή της. Μέχρι τότε, κάντε ένα διάλειμμα (με… άλλες σειρές) και προσπαθήστε να προβλέψετε τα σχέδια του μοναδικού Alex Pina. Εμείς, πάντως, αυτό κάνουμε.