ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Super League: Έμειναν στο «μηδέν» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Super League Σούπερ Λιγκ
EUROKINISSI

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων της Κυριακής (6/2), για την 21η αγωνιστική, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι  ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ενώ η πρωτοπόρος ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρόμητου.

ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός έχουν μπει ξανά στο κόλπο του τίτλου, καθώς βρίσκονται στο -5 από την κορυφή και θέλουν να συνεχίσουν δυναμικά στο κυνήγι της κορυφή.

Η νίκη, ως εκ τούτου, στο μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα αποτελεί μονόδρομος, καθώς ο ηττημένος θα χάσει έδαφος, ενώ κι η ισοπαλία μπορεί να βγάλει «χαμένες» και τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και καλή ψυχολογία, μετά την τριάδα αγώνων με τον Παναθηναϊκό, όπου μέτρησε δύο νίκες και μια ισοπαλία. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία επτά ματς κι αναζητούν την πρώτη νίκη τους σε ντέρμπι.

Η ΑΕΚ, η οποία πέρασε στην κορυφή για πρώτη φορά την προηγούμενη αγωνιστική, έχει δύσκολη έξοδο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν έξι νίκες στα τελευταία εφτά ματς και θέλουν το «τρίποντο» για να παραμείνουν στην πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι, όμως, έχουν μόλις μια ήττα στα τελευταία εφτά παιχνίδια κι έχουν πάρει ισοπαλία κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος «έπεσε» από την κορυφή, υποδέχεται τη Λαμία και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Τέλος, στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης θα ψάξουν το «τρίποντο» που θα τους φέρει πιο κοντά στην εξάδα.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων της Super League

Σχετικές ειδήσεις