LIVE

LIVE, Super League: Τα σπουδαία ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης και ΑΕΚ – Ολυμπιακός

LIVE, Super League: Τα σπουδαία ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης και ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Super League: Τεράστιες «μάχες» για την 4η αγωνιστική, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη και την ΑΕΚ τον Ολυμπιακό. Παρακολουθείστε την εξέλιξη των μεγάλων αγώνων.

Tο πρωτάθλημα της Super League «ζεσταίνεται» για τα καλά με δύο σπουδαία ματς νωρίς-νωρίς στη σεζόν. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη και στην «OPAP Arena» η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό. Αγώνες που σημαίνουν πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς.

Ματσάρες με τα όλα τους όπως λένε οι ποδοσφαιρόφιλοι, παιχνίδια γεμάτα πάθος και φυσικά το στοιχείο του γοήτρου που πάντα παίζει ξεχωριστό ρόλο σε αυτές τις αναμετρήσεις. Όσο νωρίς κι αν είναι στη σεζόν, τα δύο παιχνίδια έρχονται σε μια περίοδο που θα «δείξει» αρκετά αναφορικά με τις βλέψεις του καθενός.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει για πρώτη φορά διαθέσιμο τον Ντεσπόντοφ ενώ εκτός είναι οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες. Προέρχεται απ’ την ήττα στην έδρα του ΟΦΗ και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Ακόμη κι αν έχει μπροστά του ντέρμπι Θεσσαλονίκης. Οι «κίτρινοι» απ’ την άλλη, ενισχύονται σημαντικά με τις προσθήκες στην αποστολή των Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ και Βερστράτε. Μετά την ήττα τους σε 2 απ’ τα 3 ματς που έχουν δώσει, αναζητούν πρωτίστως τη σταθεροποίησή τους και φυσικά το αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπαπέτρου απ’ την Αθήνα. Βοηθοί του οι Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Απτόσογλου (Αθηνών), ενώ αναπληρωματικός ορίστηκε ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). VAR ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και AVAR ο Μωϋσιάδης (Ηπείρου).

Ακολουθεί το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Η Ένωση έχει ήδη ένα σοβαρό «στραβοπάτημα» με την ισοπαλία στην έδρα της κόντρα στον Πανσερραϊκό. Νίκησε στο τέλος τον Βόλο. Απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει το απόλυτο, αλλά σε τρία… βατά ματς στην έδρα του. Οπότε το ντέρμπι στην «OPAP Arena» είναι ένα δυνατό κρας τεστ γι’ αυτόν.

Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά προβλήματα, καθώς ο Αλμέιδα δεν έχει στη διάθεσή του, τους Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλο, Πιζάρο. Για τους φιλοξενούμενους είναι στην αποστολή Σολμπάκεν, Ποντένσε και Γιόβετιτς, ενώ εκτός έμειναν με απόφαση Μαρτίνεθ οι Αλεξανδρόπουλος-Ελ Αραμπί.

Ρέφερι της αναμέτρησης ο elite Πορτογάλος, Αρτούρ Σοάρες Ντίαζ. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Πάολο Σοάρες και Ριμπέιρο. 4ος ο Διαμαντόπουλος απ’ την Αρκαδία. VAR ορίστηκε ο Μιγκέλ Ούγκο απ’ την Πορτογαλία και AVAR ο Ψαρρής απ’ τη Ζάκυνθο.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των σπουδαίων ντέρμπι για την Super League σε Τούμπα και Νέα Φιλαδέλφεια: