LIVE

Ελλάδα – Καζακστάν LIVE: «Πάτησε» τους Καζάκους και θέλει Euro 2024 μέσω Γεωργίας!

Ελλάδα Καζακστάν Euro 2024
EUROKINISSI

Ελλάδα – Καζακστάν: Δείτε LIVE την εξέλιξη του πρώτου από τους δύο αγώνες που πρέπει να κερδίσει η Εθνική για να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, μετά από πολλά χρόνια.

Η Ελλάδα διεκδικεί την πρόκριση στο Euro 2024, μέσω του Path C των playoffs του Nations League. Απόψε (21/3) υποδέχεται το Καζακστάν στην «OPAP Arena» και σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Γεωργία – Λουξεμβούργο. Ο τελικός θα γίνει στις 26 Μαρτίου, στην έδρα του νικητή του άλλου ημιτελικού.

Το Γεωργία – Λουξεμβούργο θα διεξαχθεί στις 19:00, κάτι που σημαίνει οι διεθνείς θα γνωρίζουν από πριν τον αντίπαλο τους, αν και ο πρωταρχικός στόχος τους φυσικά θα είναι η νίκη επί του Καζακστάν.

Σε αυτή τους την προσπάθεια η Εθνική δεν θα είναι μόνη της, καθώς θα έχει στο πλευρό της και τους Έλληνες φιλάθλους, με την «OPAP Arena» να αναμένεται να είναι κατάμεστη.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να σας μεταφέρει όλα όσα γίνουν στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της «γαλανόλευκης».

Δείτε LIVE την εξέλιξη του Ελλάδα - Καζακστάν

Σχετικές ειδήσεις