ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ομόνοια 1-1: Με το… αριστερό στο Europa League ο «δικέφαλος του Βορρά»

ΠΑΟΚ – Ομόνοια 1-1: Με το… αριστερό στο Europa League ο «δικέφαλος του Βορρά»
«Γκέλα» για τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Europa League
InTime

Europa League: Ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων καθώς έμεινε στο 1-1 με την Ομόνοια στην άδεια Τούμπα.

Με το… αριστερό ξεκίνησε την περιπέτειά του στους ομίλους του Europa League ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν στο 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα και έκανε εξαρχής δύσκολο το έργο του στον όμιλο.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει από το γκολ του Μπότεακ στο 16’ ενώ ισοφάρισε στο 56’ με τον Μουργκ.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας… Το έργο του ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση γίνεται ακόμα δυσκολότερο λόγω και του αποτελέσματος στον άλλο αγώνα του ομίλου.

Η νίκη της Γρανάδα, 2-1 μέσα στην Ολλανδία, επί της PSV Αϊντχόφεν, φέρνει τους Ισπανούς στους 3 βαθμούς και στην κορυφή, με τον «δικέφαλο του Βορρά» και την Ομόνοια να έχουν από έναν και τους Ολλανδούς, που θεωρούνταν φαβορί για την πρόκριση να ξεκινάνε κι αυτοί με το… αριστερό τις υποχρεώσεις τους.

Την επόμενη Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, ο ΠΑΟΚ θα πάει να παίξει στο «Los Carmenes» με αντίπαλο τη Γρανάδα, ενώ η Ομόνοια θα φιλοξενήσει στο «ΓΣΠ» την Αϊντχόφεν.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μάτος (62’ Ροντρίγκο), Σβαμπ, Εσίτι (46’ Αουγκούστο), Γιαννούλης, Μουργκ (73’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (62’ Σφιντέρσκι)

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτζιακς, Παπουλής (75’ Ασαντέ), Γκόμες, Γκόμεθ, Τζιώνης, Μποτεάκ (92’ Λοϊζου), Ντούρις (75’ Κακουλής)

Τα highlights του αγώνα

Το φωτορεπορτάζ του ΠΑΟΚ - Ομόνοια

Η εικόνα του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα, με την Ομόνοια να το εκμεταλλεύεται αυτό και να ανοίγει το σκορ στο 16’ με τον Μπότεακ.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ήθελε να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση, όμως, περισσότερο βιαζόταν παρά έπαιζε γοργά με αποτέλεσμα να κάνει λάθος επιλογές στην επίθεση.

Η Ομόνοια ήταν αρκετά επικίνδυνη στις καθυστερήσεις, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Φώτη Παπουλή.

Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετά προβλήματα, με τον Μπότεακ να περνάει σαν… σταματημένο τον Μιχαηλίδη και να δημιουργεί ξανά «ρήγμα» στην άμυνα των γηπεδούχων.

Εν τέλει ο Μουργκ κατάφερε να βρει δίχτυα, για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, και να ισοφαρίσει 1-1 στην Τούμπα.

Ο Ζίβκοβιτς κατάφερε να κρατήσει τον ΠΑΟΚ σε μεγάλη ευκαιρία του Τζιωνή για την Ομόνοια στη συνέχεια του παιχνιδιού…

Ο ΠΑΟΚ πίεζε στο τέλος για να βρει γκολ νίκης, αλλά δεν τα κατάφερε σπαταλώντας σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Το τελικό σφύριγμα, βρήκε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ απογοητευμένους με το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και σπατάλησαν ήδη δυο βαθμούς στο φετινό Europa League.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αρνητικό ρεκόρ με 882 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Στους 90 οι διασωληνωμένοι