ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ετσι γλίτωσε ο Σαβιέρ την ζημιά!

Παναθηναϊκός: Ετσι γλίτωσε ο Σαβιέρ την ζημιά!
INTIME.GR

Παναθηναϊκός: Ο Σαβιέρ την γλίτωσε φθηνά στο ντέρμπι, αφού θα μπορούσε να μείνει εκτός για έξι μήνες.

Πάγωσαν όλοι στον Παναθηναϊκό, όταν είδαν τον Σαβιέρ να πέφτει κάτω και να κλαίει από τον πόνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ολοι σκέφτηκαν, ότι ο Πορτογάλος μέσος έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και ο ίδιος ο παίκτης αυτό φοβόταν, όπως φάνηκε με τις αντιδράσεις του. Η αγωνία κράτησε αρκετή ώρα μέχρι ο παίκτης να πάει στο νοσοκομείο . Εκεί έβγαλε την μαγνητική, που έδειξε, ότι έπαθε οστικό οίδημα.

Αυτό σημαίνει, ότι θα μείνει ένα μήνα εκτός, ενώ στην περίπτωση, που είχε πάθει ρήξη πρόσθιου χιαστού θα έχανε όλη την χρονιά. Ο Σαβιέρ στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του για έναν λόγο.

Την ώρα, που το πόδι του στηρίχτηκε στο έδαφος δεν κόλλησε, αλλά έκανε υπερέκταση. Αν κόλλαγε το πόδι του και γύρναγε το γόνατο η ζημιά θα είχε γίνει. Το γεγονός, ότι έκανε υπερέκταση το πόδι του τον …έσωσε τον Σαβιέρ και υπέστη ένα οστικό οίδημα, το οποίο δεν είναι απλό, για αυτό και θα μείνει εκτός για ένα μήνα.

Στο ίδιο γήπεδο πριν από τρία χρόνια είχε πάθει μεγάλη ζημιά ο Ομρι Αλτμαν. Τότε και πάλι προς το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Ισραηλινός μέσος προσγειώθηκε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο, γύρισε το γόνατό του και έπαθε την ρήξη.

Ευτυχώς ο Σαβιέρ γλίτωσε την μεγάλη ζημιά και δεν έγινε το ίδιο, ότι και με τον Αλτμαν, που όλοι φοβήθηκαν από την πρώτη στιγμή και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα είναι έτοιμος να επανέλθει στα γήπεδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr