ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η αδυναμία που καίγεται να διορθώσει ο Πάμπλο Γκαρσία (pics)

ΠΑΟΚ: Η αδυναμία που καίγεται να διορθώσει ο Πάμπλο Γκαρσία (pics)

ΠΑΟΚ: Ο Ουρουγουανός τεχνικός του «Δικεφάλου» μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά σε όλα έχει δεχθεί ανόητα γκολ! Μόνο σε 4 από τα 15 παιχνίδια του δεν έχουν δεχθεί γκολ οι Θεσσαλονικείς.

Τέλος στα δώρα. Αυτό είναι που καίγεται να διορθώσει ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ξεκίνησε ιδανικά με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Τρεις στο πρωτάθλημα, οι δύο εκτός έδρας και μία στο Europa League με εντυπωσιακή ανατροπή κόντρα στην Αϊντχόφεν, από 0-1 σε 4-1.

Που είναι το κακό, λοιπόν, θα αναρωτηθεί κάποιος. Σε όλα τα παιχνίδια του ο ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία έχει δεχθεί γκολ. Κι όλα ανόητα. Παραβιάστηκε η εστία του στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο, στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, το ίδιο έγινε με την Αϊντχόφεν, ίδιο έργο με τον Απόλλωνα και την Κυριακή με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από τα τέσσερα γκολ τα δύο είναι με πέναλτι. Ο Ίνγκασον με τον Παναιτωλικό και ο Σβαμπ με τους Ολλανδούς υπέπεσαν σε πέναλτι σε ακίνδυνες φάσεις. Στο ματς με την Αϊντχόφεν γενικά υπήρξε λανθασμένη αμυντική αντίδραση και ο ΠΑΟΚ βρέθηκε από το πουθενά πίσω στο σκορ.

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ έδωσε δικαιώματα και δέχθηκε γκολ από κόρνερ με προβολή παίκτη στο πρώτο δοκάρι! Δεν χάθηκε κάποια κεφαλιά ψηλά. Απλώς έμεινε παίκτης εντελώς αμαρκάριστος στο πρώτο δοκάρι και σκόραρε με σουτ! Και στα Γιάννινα, ενώ ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να βγάλει αντεπίθεση, πούλησε τη μπάλα με τον Ροντρίγκο, ήταν χαλαρός στην άμυνα και το πλήρωσε με το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ επιθετικά έχει τον τρόπο να βρει γκολ. Αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να μπει ένα τέλος στα δώρα. Γιατί ξέρει ότι μπορεί μία μέρα να μην είναι καλά οι μέσοι ή οι επιθετικοί του, να υπάρξει αστοχία ή ατυχία και να κοστίσει βαθμούς, όταν δεν κρατάει το μηδέν στην άμυνα. Οι Θεσσαλονικείς και καλούς αμυντικούς έχουν και χαφ με την τριάδα Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Αουγκούστο να διαθέτει ποιότητα.

Ο «Δικέφαλος» έχει φτάσει ήδη τα 15 παιχνίδια σε Ελλάδα κι Ευρώπη και τόσο με τον Φερέιρα, όσο και με τον Γκαρσία, έχει κρατήσει το μηδέν μόνο στα τέσσερα! Κόντρα σε Λάρισα, Βόλο, ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και Γρανάδα στην Ευρώπη. Στα περισσότερα ματς δέχθηκε γκολ από το πουθενά. Με πέναλτι πληγώθηκε κι από τη Κράσνονταρ χωρίς λόγο, δύο δέχθηκε με αυτογκόλ (με τους Ρώσους και τον Ατρόμητο) και γενικά με χλιαρές αντιδράσεις, όπως με την Ομόνοια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στη Δυτική Ελλάδα: Δεκάδες κρούσματα σε αστυνομικούς