ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League – AEK: Εφιαλτική βραδιά και «βαριά» ήττα - Όλα τα γκολ (videos)

Europa League – AEK: Εφιαλτική βραδιά και «βαριά» ήττα - Όλα τα γκολ (videos)

Europa League: Η ΑΕΚ γνώρισε «βαριά» ήττα (0-3) από τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ και ουσιαστικά είπε «αντίο» στις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η «Ένωση» μπήκε δυνατά αλλά στη συνέχεια επέτρεψε στη Ζόρια να «παγώσει» τον ρυθμό κι ουσιαστικά «πέταξε» ένα ημίχρονο. Με την έναρξη του δεύτερου, ο Σάκχοφ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα κι οι «κιτρινόμαυροι» αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο.

Οι «κιτρινόμαυροι» όσο κι αν ήθελαν δεν μπορούσαν κι ουσιαστικά μετά την αποβολή παραδόθηκαν, ενώ ήρθε και το λάθος του Αθανασιάδη που έφερε το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων για να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Από εκεί και πέρα, η ουκρανική ομάδα πέτυχε άλλα δύο γκολ και σημείωσε τη μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη της στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα μετέτρεψε τον αγώνα σε εφιάλτη για την ελληνική ομάδα.

Εν κατακλείδι σε ένα ματς που η ΑΕΚ έπρεπε να νικήσει για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, όχι απλά δεν τα κατάφερε αλλά γνώρισε και μια «βαριά» ήττα που της αφήνει... πληγές.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 61' Γκρόμοβ,75' Καμπάεβ, 86' Γιουρτσένκο

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα, 3-5-2): Αθανασιάδης, Σβάρνας (83’ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Μπακάκης (65’ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Σιμόες (87’ Μαχαίρας), Ινσούα, Τάνκοβιτς (65’ Ανσαριφάρντ), Λιβάγια.

ΖΟΡΙΑ (4-3-3): Σεφτσένκο, Φαβόροφ, Βερνιντούπ, Χάνα, Σίγκανικς, Κοσερτζίν (82’ Λούνοφ), Ιβανισένια, Γιουρτσένκο (87΄Πέροβιτς), Καμπάλεφ, Γκρόμοφ (87’ Αλαχάρ), Γκλάντκι (63’ Ναζαρίνα).

Η κόκκινη του Σάκχοφ

Το πρώτο γκολ της Ζόρια

Έτσι έκανε το 0-2 η Ζόρια

Το πέναλτι, με το οποίο έγινε το 0-3

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πρόεδρος Νοσοκ. Ιατρών Δράμας στο Newsbomb.gr: «Χρειαζόμαστε βοήθεια - Θα χαθούν ανθρώπινες ζωές»