ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (photos)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (photos)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ώρα ντέρμπι και αποδείξεων απόψε στο ΟΑΚΑ, που ίσως να κρίνει και το μέλλον του Μάσιμο Καρέρα στην Ένωση

Μετά από μήνες, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν απόψε στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της… 1ης αγωνιστικής της Super League. Ο αγώνας δεν είχε γίνει στην έναρξη της σεζόν, καθώς οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν με 1-0.

Το σημερινό ντέρμπι πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο, υπάρχει και αυτό του γοήτρου, όπως συμβαίνει άλλωστε σε τέτοιους αγώνες, με την ΑΕΚ όμως να «καίγεται» περισσότερο. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έχει απογοητεύσει φέτος σε πολλούς αγώνες και γνωρίζει πως ενδεχόμενη ήττα και νέα άσχημη εμφάνιση, ίσως τον φέρει κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ ως φαβορί και με νίκη θα μεγαλώσει περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες του, ενώ θέλει να διατηρήσει και το αήττητο που έχει στο φετινό πρωτάθλημα.

Δύο επιστροφές και δύο απουσίες

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Μάσιμο Καρέρα να βλέπει τον Χνιντ να μένει εκτός με ενοχλήσεις. Παράλληλα, απών θα είναι και ο Βασιλαντωνόπουλος. Αντίθετα, στην διάθεση του Ιταλού είναι οι Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσεάρου.

Με Φορτούνη στο ΟΑΚΑ

Ο Έλληνας μέσος είναι μεταξύ των εκλεκτών του Πέδρο Μαρτίνς. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Βινάγκρε, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ντρέγκερ, Χασάν και Μπρούνο.

Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Το μεγάλο ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1HD.

Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ, ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις, ο οποίος θα έρθει για πρώτη φορά στη χώρα μας για να διαιτητεύσει σε αναμέτρηση πρωταθλήματος, αλλά έχει… παρελθόν με ελληνικούς συλλόγους.

Βοηθοί του 35χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεκσέις Σπασιονίκοφς, ενώ 4ος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας. Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος, Μπρούνο Εστέβες, ενώ AVAR θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός- Χατζάκης: Πιθανές εστίες διασποράς τα ρεβεγιόν των 9 ατόμων - «Παίζουμε με την τύχη»