ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ξεκίνημα με δύο γκολ στο ντέρμπι! - Δείτε τα τέρματα (videos)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ξεκίνημα με δύο γκολ στο ντέρμπι! - Δείτε τα τέρματα (videos)

Super League: Με δύο γρήγορα γκολ ξεκίνησε το ντέρμπι στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να σκοράρουν από μια φορά.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το μεγάλο ματς της 13ης αγωνιστικής στη Θεσσαλονίκη, καθώς μέχρι το 16ο λεπτό έχουν ήδη μπει δύο τέρματα. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκανε το 1-0 με τον Σφιντέρσκι στο 11ο λεπτό σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Ο επιθετικός των γηπεδούχων να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη. Η φάση ελέγχθηκε για πιθανή παράβαση σε δύο περιπτώσεις, αλλά τελικά δεν υπήρξε κάτι μεμπτό κι έτσι το γκολ μέτρησε κανονικά.

Πριν, όμως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προλάβει να χαρεί, το «τριφύλλι» ισοφάρισε με τον Αϊτόρ. Συγκεκριμένα, στο 16' ο Ισπανός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη, μετά την πάσα του Μακέντα και δεν λάθεψε.

Ο Σφιντέρσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, με τον Βασίλη Ξενόπουλο να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση. Ο 22άχρονος πήρε τη θέση του Σωκράτη Διούδη, ο οποίος ένιωσε ένοντες ενοχλήσεις στην προθέρμανση.

Το 1-0 του ΠΑΟΚ

Η ισοφάριση του Παναθηναϊκού

Η μεγάλη ευκαιρία του Σφιντέρσκι

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Προσοχή! Έτσι μεταδίδεται με ομιλία ή αναπνοή σε εσωτερικούς χώρους - Οι καθαριστές αέρα