ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Δεν περπατάω σαν τις κατσαρίδες» - Οι δηλώσεις των προπονητών (videos)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Δεν περπατάω σαν τις κατσαρίδες» - Οι δηλώσεις των προπονητών (videos)

Super League: Δείτε όσα δήλωσαν ο Πάμπλο Γκαρσία κι ο Λάζλο Μπόλονι μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός

Ο «μαθητής» Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να κερδίσει τον «δάσκαλο», Λάζλο Μπόλονι, με τους δυο τους προπονητές να έχουν εγκάρδια συνομιλία για αρκετά λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα. Να θυμίσουμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τον Γκαρσία ποδοσφαιριστή όταν ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2011/12.

Ο Γκαρσία κατά τις δηλώσεις του στα κανάλια Novasports ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και τόνισε ότι «εγώ περπατάω σαν άνθρωπος και όχι σαν κατσαρίδα», εξαπολύοντας «επίθεση» κατά πάντων!

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο προπονητές...

Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ)

«Είναι δύσκολο ξέρεις ότι σε πολεμάνε από παντού. Έχουμε πέντε νίκες αυτό που χάσαμε δεν το μετράω γιατί χάσαμε με άλλους τρόπους. Παλεύουμε με άλλα πράγματα. Το ήξερα σαν παίκτης το βλέπω και σαν προπονητής. Η ομάδα σήμερα είχα χαρακτήρα και καρδιά. Εγώ μπορώ να περπατάω με το κεφάλι ψηλά στον δρόμο και όχι σαν κατσαρίδα»

Λάζλο Μπόλονι (Παναθηναϊκός)

Για το τι είπε με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είπαμε με τον Πάμπλο Γκαρσία πως θα τα πούμε μέσα…».

Για το αν ο μαθητής νίκησε το δάσκαλο: «Αν θέλετε να το πείτε έτσι, εντάξει…».

Για τα προβλήματα: «Η ομάδα μας έκανε πολύ σημαντικές προσπάθειες. Παρ’ όλα αυτά αισθάνθηκα κάποια ανωτερότητα από πλευράς του ΠΑΟΚ. Δημιουργήθηκαν οι ευκαιρίες για να φύγουμε από εδώ με ένα βαθμό. Όσο για τις απουσίες, έχουμε ένα χρόνιο πρόβλημα με τον Κουρμπέλη. Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα στην πλάτη του Διούδη προέρχεται από μια θεραπεία που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια που ήταν στην Εθνική ομάδα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιτρέψουμε να απουσιάζουν σημαντικοί παίκτες. Παρ’ όλα αυτά όσοι συμμετείχαν έκαναν σωστό αγώνα. Όλοι πρέπει να κατανοήσουν χωρίς να πω ονόματα, πως για να κρατηθούμε στις πρώτες θέσεις θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί».

Για το τι σκέφτηκε με τόσα προβλήματα λίγο πριν το ματς: «Ο Βιγιαφάνιες έχει διάφορα προβλήματα. Και θα έλεγα όχι μόνο με το πνεύμα του αλλά και τη συμπεριφορά του. Περιμένω τον παίκτη που θα κάνει το σωστό παιχνίδι με τις πάσες και τα γκολ. Αλλά για να μην πλατειάζω, εδώ και 2-2,5 μήνες είμαι εδώ και αρκετή δουλειά. Όταν είχαν έρθει είχα πει πως θα κάνω διάγνωση των προβλημάτων. Έχει γίνει η διάγνωση αλλά λείπει ακόμη το εμβόλιο κατά του ιού. Πρέπει να είναι ένα εμβόλιο κατά των ιών, δε θα μπω σε λεπτομέρειες. Κι επειδή από αύριο ταξιδεύουμε, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες χαρούμενα Χριστούγεννα και καλές γιορτές».

Για το αν θα κάνει δώρο στους παίκτες: «Έτσι κι αλλιώς τους το έκανα επειδή νίκησαν τρεις αγώνες έχουν μία μέρα παραπάνω. Έχω μια θερμή σκέψη. Για κάποιον που πέρασα στον πάγκο εξαιρετικές στιγμές, τον σέβομαι πολύ. Είναι ο Κώστας Ιωσηφίδης. Του εύχομαι καλή χρονιά και πολύ υγεία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με το γαμπρό του Ερντογάν: Άφαντος ο Αλμπαϊράκ - Οργιάζουν οι φήμες για την τύχη του