ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμός στην Ισπανία: Παίκτης είπε «όχι στον κομμουνισμό» - Οι οπαδοί ζητούν το... κεφάλι του

Λουίς Αντβίνκουλα

Ισπανία: Την άμεση απομάκρυνση του Λουίς Αντβίνκουλα ζητούν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο, καθώς ο Περουβιανός συμμετείχε σε εκλογική εκστρατεία με σύνθημα «Όχι στον κομμουνισμό».

Οι φίλοι της ομάδας από το Βαγιέκας της Μαδρίτης είναι γνωστοί για τις αριστερές πολιτικές πεποιθήσεις τους κι η συγκεκριμένη κίνηση του ποδοσφαιριστή της ομάδας δεν τους άρεσε καθόλου.

Ο Αντβίνκουλα πήρε μέρος σε προεκλογική εκστρατεία με κεντρικό σύνθημα «Όχι στον κομμουνισμό», παίρνοντας έτσι θέση υπέρ της δεξιάς υποψήφιας, Κέικο Φουχιμόρι και κατά του αριστερού, Πέδρο Καστίγιο. Να αναφέρουμε ότι οι εκλογές στο Περού είναι προγραμματισμένες για την 6η Ιουνίου.

Οι οπαδοί της Ράγιο έγιναν έξαλλοι κι εξέδωσαν μια σκληρή ανακοίνωση, ζητώντας το... κεφάλι του ποδοσφαιριστή. «Είναι ντροπή να φοράς τη φανέλα με την κόκκινη ρίγα. Μετράμε τις μέρες για να σταματάς να την βρωμίζεις, Η ρίγα δεν κηλιδώνεται», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Ο Αντβίνκουλα είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία δίνει μάχη για να επιστρέψει στη LaLiga.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρομβώσεις μετά το εμβόλιο AstraZeneca στην Κρήτη: Τι δείχνει το προσωρινό πόρισμα από την επιτροπή