ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Champions League: «Ξύλο» στους δρόμους του Οπόρτο – Ενοχλημένοι οι κάτοικοι! (vids+pics)

Τελικός Champions League

Champions League: Ο μεγάλος τελικός μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ, ωστόσο οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν ξεκινήσει τη... μάχη από την Παρασκευή (28/5).

Με την άφιξη τους στο Οπόρτο, οι Άγγλοι οπαδοί ξεκίνησαν τα επεισόδια, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν αναστάτωση στην πορτογαλική πόλη.

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι έχουν ρίξει αρκετό... ξύλο από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στη χώρα του τελικού, ενώ έχουν καταστρατηγήσει κάθε μέτρο που υπάρχει κατά του κορονοϊού. Η πλειοψηφία καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και προκαλούν χαμό στους δρόμους και φυσικά δεν γίνεται καν λόγος για χρήση μάσκας.

Οι κάτοικοι του Οπόρτο εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για όσα συμβαίνουν, αλλά και προς την κυβέρνηση της χώρας που επιτρέπει τέτοια σκηνικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχει ανησυχία για νέα διασπορά της πανδημίας.

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, οι οπαδοί των δύο ομάδων θα ταξίδευαν μόνο την ημέρα του αγώνα και θα έμεναν σε «φούσκα», ενώ μετά το τέλος του τελικού θα επέστρεφαν στην πατρίδα τους.

Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα, όμως, είναι ότι χιλιάδες ταξίδεψαν δίχως εισιτήριο και περιφέρονται στους δρόμους του Οπόρτο, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να μπουν στο γήπεδο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όσοι ταξιδεύουν από την Αγγλία για την Πορτογαλία θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν αρνητικό τεστ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Ποιος σκότωσε την Καρολάιν; Οι ύποπτοι, το βίντεο ντοκουμέντο και το λάθος των δολοφόνων