ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θρήνος στον Άγιαξ: Σκοτώθηκε 16χρονος ποδοσφαιριστής σε τροχαίο (video)

Θρήνος στον Άγιαξ: Σκοτώθηκε 16χρονος ποδοσφαιριστής σε τροχαίο (video)

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία μετά τον θάνατο του νεαρού παίκτη του Άγιαξ, Νόα Γκέσερ και του αδερφού του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Ίσελστεϊν.

Ο μόλις 16 ετών παίκτης ήταν μέλος του «Αίαντα» από το 2018, όντας μέλος των «μικρών» ομάδων του. Τη σεζόν 2020/21 θα αγωνιζόταν με την ομάδα των U17.

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή τόσο στον ίδιο, όσο και στον αδερφό του έγινε το βράδυ της Παρασκευής (30/7) στην πόλη της Ουτρέχτης, η οποία ήταν κι η γενέτειρα του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Ο Άγιαξ επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση με ανακοίνωση του στα social media, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ολλανδία, το αμάξι που οδηγούσε ο Γκέσερ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα βανάκι ταξί. Ο ίδιος κι ο αδερφός του σκοτώθηκαν, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος βρίσκεται στο νοσοκομείο, με τη ζωή του να μην είναι σε κίνδυνο.

Επίσης, ο σύλλογος γνωστοποίησε ότι στο σημερινό φιλικό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την ομάδα νέων θα κρατηθεί ενός λεπτόυ σιγή στη μνήμη του Νόα Γκέσερ που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Κόλαση» φέρνει ο καύσωνας διαρκείας - Έως 44 βαθμούς ο υδράργυρος - Τα μέτρα προστασίας