ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Μουντιάλ με πάρτι σε κρουαζιερόπλοια και… Lady Gaga!

Lady Gaga
AP Images

Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Μεγαλεπήβολα και γεμάτα «λάμψη» είναι τα σχέδια του Κατάρ για το ερχόμενο Μουντιάλ που θα φιλοξενήσει το διάστημα 21 Νοεμβρίου με 18 Δεκεμβρίου 2022.

Την ώρα που ομοσπονδίες, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι ασκούν έντονη κριτική για τις θανατηφόρες συνθήκες εργασίας κι εκμετάλλευσης, οι διοργανωτές προχωρούν τα σχέδια τους.

Τα σχέδια αυτά περιλαμβάνουν γκλάμουρ και πολλά events που θα δώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία σε όσους φιλάθλους δώσουν το παρών στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι «Times» στο Εμιράτο της Μέσης Ανατολής ετοιμάζουν μεγαλοπρεπή πάρτι σε κρουαζιερόπλοια κι όχι μόνο, αλλά και μουσικές εκδηλώσεις με καλεσμένους σπουδαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Lady Gaga, οι θρυλικές μπάντες, ABBA και Aerosmith κι ο Νο1 τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Athletic», το Κατάρ επιθυμεί στο Μουντιάλ που θα διοργανώσει να λάβουν μέρος αποκλειστικά με πλήρως εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για τους φιλάθλους που θα αποφασίσουν να δώσουν το παρών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βάρκιζα: «Δεν γνωρίζαμε για την 2χρονη», λένε οι γονείς - Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι του παιδικού

Πάτρα: Έκλεβαν τον γιατρό την ώρα που έσωζε τον 6χρονο Φώτη

GNTM: Το Instagram πρόδωσε το «ψέμα» της παίκτριας που τρέλανε Καράβα και κριτές