ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Παλεύει για τη ζωή του φίλος της Σίτι – Δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της Μπριζ

Μάντσεστερ Σίτι
AP Images

Champions League: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας φίλος της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της Μπριζ το βράδυ της Τρίτης (19/10).

Οι «πολίτες» έκαναν περίπατο στο Βέλγιο, ωστόσο η αναμέτρηση στιγματίστηκε από το πολύ άσχημο περιστατικό που έγινε μετά το τέλος του ματς.

Ο Γκίντο ντι Πάου, ο οποίος είναι μέλος του συνδέσμου φίλων «Blue Moon Belgium», δέχθηκε επίθεση σε ένα βενζινάδικο, ενώ επέστρεφε σπίτι του από το γήπεδο της Μπριζ. Οπαδοί των γηπεδούχων του επιτέθηκαν και του πήραν το κασκόλ, ο 63χρονος αντέδρασε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.

«Όλοι στη Μάντσεστερ Σίτι είναι συγκλονισμένοι και λυπημένοι μετά τις αναφορές για επίθεση σε έναν από τους υποστηρικτές μας μετά το χθεσινοβραδινό (19/10) παιχνίδι του Champions League με την Μπριζ. Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με τους ομολόγους μας στην Μπριζ καθώς και την αστυνομία του Βελγίου και του Μάντσεστερ για να βρούμε περισσότερες πληροφορίες. Οι σκέψεις και οι ευχές μας βρίσκονται με την οικογένεια και τους φίλους του Βέλγου φιλάθλου, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο», ανέφερε σε ανακοίνωση της η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο βελγικός σύλλογος τόνισε από την πλευρά του: «Η Μπριζ λυπήθηκε όταν έμαθε τα γεγονότα στο βενζινάδικο στον αυτοκινητόδρομο Ε40, όπου ένας οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι δέχθηκε επίθεση. Η Μπριζ αποδοκιμάζει έντονα κάθε εγκληματική συμπεριφορά, εντός και εκτός γηπέδου και στηρίζει πάνω απ' όλα την αποδοχή. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του φιλάθλου της Μάντσεστερ Σίτι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του (vid)

Καιρός – Μαρουσάκης: Ο Οκτώβριος κλείνει με επικίνδυνα φαινόμενα – Από πότε έρχεται η κακοκαιρία