ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Πρώτος και αήττητος Ολυμπιακός, στο... κατόπι του η ΑΕΚ - Highlights και βαθμολογία

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Δείτε τα highlights της 7ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του άδειου «Γ. Καραϊσκάκης» και περάμεινε στην κορυφή της Super League.

Η εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο έφτασε στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε κορυφαίο τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο νεαρός από τη Γουινέα πέτυχε το πρώτο τέρμα κι έδωσε την ασίστ στο δεύτερο.

Η ομάδα του Πειραιά εκμεταλλεύτηκε τα πολλά ζητήματα που είχε ο ΠΑΟΚ στην άμυνα, με τον Εσίτι να τον πληγώνει στο πρώτο 45λεπτο. Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι με εξαίρεση το δοκάρι του Αγκιμπού δεν μπόρεσαν να δείξουν τη ίδια ένταση. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μείωσε κι έκανε ξανά ντέρμπι το ματς τα τελευταία λεπτά, αλλά ο Ολυμπιακός άντεξε και πήρε σπουδαία νίκη, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ έπαιξε με ένταση στον Βόλο κι έφυγε με ένα σπουδαίο «τρίποντο» (3-1) από το Πανθεσσαλικό. Οι «κιτρινόμαυροι», αφού πρώτα στάθηκαν τυχερή στο άστοχο πέναλτι του Ρεγκατέν (σ.σ. γλίστρησε), έφτασε δίκαια στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, έχοντας πρωταγωνιστή τον Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας του (ένα τέρμα και δύο ασίστ). Δυστυχώς, ο αγώνας στιγματίστηκε από τον τρομακτικό τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία στις καθυστερήσεις.

Ο Άρης ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Παναιτωλικός και πήρε τη νίκη με το εντυπωσιακό 5-1! Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου σημείωσαν τέσσερα γκολ.

Σε ένα κακό ματς, με λίγες καλές στιγμές και αρκετά λάθη, ΟΦΗ και Λαμία πάλεψαν, αλλά δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους κι ως εκ τούτου η «λευκή» ισοπαλία ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2-1

Super League
Οι σκόρερ του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚslgr.gr

TA HIGHLIGHTS

ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ 1-3

Βόλος - ΑΕΚ 1-3
Οι σκόρερ του Βόλος - ΑΕΚslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γκιγιέρμο Αμπασκάλ (Βόλος)

Αργύρης Γιαννίκης (ΑΕΚ)

ΟΦΗ - ΛΑΜΙΑ 0-0

Super League
Τα στοιχεία του ΟΦΗ - Λαμίαslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Μιχάλης Γρηγορίου (Λαμία)

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5-1

Άρης - Παναιτωλικός
Οι σκόρερ του Άρης - Παναιτωλικόςslgr.gr

Οι αγώνες του Σαββάτου

Χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς έμεινε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε (2-1) και στην Τρίπολη, από τον ψυχωμένο Αστέρα!

Ο Καρλίτος με το όγδοο τέρμα του τη φετινή σεζόν έβαλε μπροστά τους «πράσινους», ωστόσο οι Αρκάδες ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση πριν το τέλος του ημιχρόνου και τελικά έφτασαν στη δεύτερη σερί νίκη τους.

Παράλληλα, ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε αήττητος για έκτο σερί ματς (2-4-0) κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος προσγειώθηκε απότομα μετά από τρία ματς, όπου είχε εντυπωσιακή παρουσία (2-1-0 με 9-1 γκολ).

Ο Ιωνικός πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Περιστέρι, καθώς επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Νίκαιας ήταν ο Τουράμ, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ κι έδωσε μια ασίστ. Από την άλλη, οι παίκτες του Παράσχου παραμένουν δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να τους γιουχάρει τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά το τέλος του ματς.

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα συγκλονιστικό ματς. «Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Ιωαννίδης, αλλά μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κότσαρης, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Περέα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1

Super League
Οι σκόρερ του Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκόςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

Super League
Ο σκόρερ του Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννιναslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τζανλούκα Φέστα (Απόλλων Σμύρνης)

Ηρακλής Μεταξάς (ΠΑΣ Γιάννινα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 0-2

Ατρόμητος - Ιωνικός 2-0
Οι σκόρερ του Ατρόμητος - Ιωνικόςslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.