ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ - Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Το ντέρμπι Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι ομάδες δίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο (6-7/11) τα τελευταία τους ματς πριν τη διακοπή για τα ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο (6/11) με τρεις αναμετρήσεις. Στις 17:15, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ουραγό και δίχως νίκη Ατρόμητο, ενώ στα Ιωάννινα ο τοπικός ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, με αμφότερες τις ομάδες να αναζητούν το πρώτο τους «τρίποντο» μετά από έναν και πλέον μήνα. Στις 19:30, στη Ριζούπολη, η ΑΕΚ αγωνίζεται με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την Κυριακή (7/11), ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι της Λεωφόρου, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την πρώτη απώλεια στο γήπεδο τους (βλ. 0-0 με τον ΟΦΗ), ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη για το Europa Conference League.

Την ίδια ώρα (19:30), ο Ολυμπιακός, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League, αγωνίζεται με τον μαχητικό Ιωνικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στις 15:00, με τον Αστέρας Τρίπολης να παίζει με τη Λαμία, ενώ στις 17:15 ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Το βίντεο με τον τραυματισμό του πυροσβέστη στα επεισόδια με την Αστυνομία

Κρούσματα σήμερα: Νέα «έκρηξη» με 6.909 νέα - 48 θάνατοι και 450 διασωληνωμένοι

Γλυκά Νερά: Άλλαξε στάση η μητέρα της Καρολάιν για τους γονείς του γυναικοκτόνου