ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Οι ομάδες πιέζουν για… λουκέτο λόγω κορονοϊού - Πιθανή η αναβολή ως τις 15/1

Πρεμιερ Λιγκ Premier League
AP Images

Premier League: Η έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έχει κάνει αρκετές ομάδες να ζητούν την αναβολή του ως το τέλος του 2021.

Ο εφιάλτης του κορονοϊού επέστρεψε στην Premier League, με τη νέα μετάλλαξη «Όμικρον» να είναι σε έξαρση σε όλη την Ευρώπη.

Λόγω των κρουσμάτων οδηγήθηκε σε αναβολή η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, κανονικά θα διεξαχθούν τα ματς της Τσέλσι με την Έβερτον και της Λίβερπουλ με τη Νιουκάστλ, ωστόσο παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί από εδώ και πέρα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Μεγάλη Βρετανία, οι ομάδες της Premier League στέλνουν αίτημα για αναβολή της αγωνιστικής δράσης μέχρι το φινάλε του 2021. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει να μην γίνουν οι επόμενες τέσσερις αγωνιστικές κι οι ομάδες να επιστρέψουν στα γήπεδα το διήμερο 8-9 Ιανουαρίου για τους αγώνες του FA Cup.

Η διοργανώτρια αρχή καλείται να αποφασίσει τις επόμενες ημέρες αν θα αποδεχθεί το συγκεκριμένο αίτημα, κάτι που αν συμβεί τότε η Premier League θα ξεκινήσει και πάλι στις 15 Ιανουαρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γρεβενά: Απίστευτη εξέλιξη - Ο 59χρονος βίασε την μητέρα του πριν την δολοφονήσει

Τούρκος καθηγητής: Ο Ερντογάν είναι πια νεκρός - Κρατιέται όρθιος με μορφίνη

Συντάξεις: Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για 3 εκατ. ασφαλισμένους - Ποιους αφορά

Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος; Η σχέση του με τους Deep Purple