ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Ανάσανε» ο Παναιτωλικός, «βυθίζεται» ο Ατρόμητος - Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο ντέρμπι παραμονής με τον Ατρόμητο!

Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε 2-1, έχοντας πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος μπήκε στο 75’ και τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Οι γηπεδούχοι πήραν βαθιά βαθμολογική «ανάσα» και το πάνω χέρι στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αντίθετα, η ομάδα του Περιστερίου συνεχίζει να προβληματίζει και βρίσκεται μόνο πάνω από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έχει τρία ματς λιγότερα!

Το υπολειπόμενο πρόγραμμα της Super League

Την Κυριακή (19/12), ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ο οποίος μετράει εννιά σερί νίκες, υποδέχεται τη Λαμία, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, με στόχο το τρίτο διαδοχικό «τρίποντο» του.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα, καθώς το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων, αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τη Δευτέρα (20/12) διεξάγονται ακόμη δύο αναμετρήσεις. Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο ματς στον αγώνα με τον Ιωνικό. Η ΑΕΚ θέλει μόνο το «τρίποντο» κόντρα στον ΟΦΗ, για να συνεχίσει το… κυνήγι της κορυφής.

Να θυμίσουμε ότι λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης, αναβλήθηκε (και) το παιχνίδι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κόντρα στον Βόλο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Παναιτωλικός - Ατρόμητοςslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Παναγιώτης Γκουτσίδης (Ατρόμητος)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.