ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Στην τετράδα ο Παναθηναϊκός, στο 90’ ο ΠΑΟΚ! - Τα highlights κι η βαθμολογία (vids)

Super League
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και για πρώτη φορά φέτος βρίσκεται στην πρώτη τετράδα, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν σε… λάτιν ρυθμούς, με τον Βιγιαφάνιες να καθοδηγεί και τους Μαουρίτσιο, Σάντσες να σημειώνουν δύο γκολ σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών. Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε μια άκρως πειστική εμφάνιση κόντρα στον… κακό του δαίμονα, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Την ίδια ώρα, στην άδεια Τούμπα, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης, αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη με 3-2. Η λύτρωση ήρθε στο 90ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούρτιτς, ο οποίος έκανε το «2 στα 2» από την άσπρη βούλα! Με τον ίδιο τρόπο είχε κάνει και το 2-1. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλησίασε στο -2 την ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενος τα ατομικά λάθη των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν προηγηθεί στο 12' και ισοφαρίσει σε 2-2 στο 60ο λεπτό.

Το νικηφόρο σερί του επέκτεινε ο Ολυμπιακός, ο οποίος λύγισε 1-0 τη Λαμία, με τον Ελ Αραμπί να δίνει τη λύση. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους, αλλά ο Μαροκινός φορ βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον τρομερό Σαράνοφ, ο οποίος έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε και το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ελ Αραμπί στο 19ο λεπτό, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο επιθετικός του Ολυμπιακού τον νίκησε, μετά από αντεπίθεση που ξεκίνησε από λάθος στην «ερυθρόλευκη» περιοχή. Αυτό ήταν το δέκατο συνεχόμενο «τρίποντο» για την ομάδα του Πειραιά, η οποία θα κάνει γιορτές, έχοντας απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

Ο αγώνας του Σαββάτου

Ο Παναιτωλικός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο ντέρμπι παραμονής με τον Ατρόμητο! Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε 2-1, έχοντας πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος μπήκε στο 75’ και τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Οι γηπεδούχοι πήραν βαθιά βαθμολογική «ανάσα» και το πάνω χέρι στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αντίθετα, η ομάδα του Περιστερίου συνεχίζει να προβληματίζει και βρίσκεται μόνο πάνω από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έχει τρία ματς λιγότερα!

Το υπολειπόμενο πρόγραμμα της Super League

Τη Δευτέρα (20/12) διεξάγονται ακόμη δύο αναμετρήσεις. Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο ματς στον αγώνα με τον Ιωνικό. Η ΑΕΚ θέλει μόνο το «τρίποντο» κόντρα στον ΟΦΗ, για να συνεχίσει το… κυνήγι της κορυφής.

Να θυμίσουμε ότι λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης, αναβλήθηκε (και) το παιχνίδι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κόντρα στον Βόλο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

ΤΑ HIGHLIGHTS

Κυριακή (19/12)

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-2

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίποληςslgr.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννιναslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Ηρακλής Μεταξάς (ΠΑΣ Γιάννινα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1-0

Super League
Ο σκόρερ και τα στοιχεία του Ολυμπιακός - Λαμίαslgr.gr

Σάββατο (18/12)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Παναιτωλικός - Ατρόμητοςslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Παναγιώτης Γκουτσίδης (Ατρόμητος)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.