ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Αναχωρεί για τη Ρουμανία – Το πρώτο φιλικό στην εποχή Πογέτ

Εθνική Ελλάδας
Intime

Εθνική ομάδα: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρεί την Πέμπτη (24/3) για τη Ρουμανία, όπου θα δώσει το πρώτο του φιλικό στην εποχή, Γκουστάβο Πογέτ.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός είχε την ευκαιρία τις τρεις τελευταίες ημέρες να δουλέψει επί ελληνικού εδάφους με τους νέους του παίκτες.

Η προετοιμασία στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε και τα μέλη της Εθνικής είναι έτοιμα να μπουν στο αεροπλάνο και να μπουν στην τελική ευθεία για τα πρώτα φιλικά, με τον Γκουστάβο Πογέτ στην τεχνική ηγεσία.

Συγκεκριμένα, οι διεθνείς θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (25/3) τη Ρουμανία σε φιλικό αγώνα στο Βουκουρέστι, ενώ τρεις μέρες μετά (28/3) θα παίξουν με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το 3ο Nations League που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που έχουν επιλεγεί από τον Πογέτ είναι οι ακόλουθοι: Oδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Λευτέρης Λύρατζης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί αύριο (23/3) για το Βουκουρέστι στις 11 το πρωί, ενώ στις 17:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου και στις 18:00 η προπόνηση των διεθνών στο Steaua Stadium.

Διαβάστε επίσης:

Εθνική ομάδα: Μπήκαν Τσιμίκας και Βλαχοδήμος, ατομικό ο Λημνιός - Ο Πογέτ κάλεσε τον Χατζηγιοβάνη

Εθνική ομάδα: Πρόβλημα με Λημνιό – «Νοοτροπία νικητή» θέλει ο Πογέτ

Αιχμές από Χριστοδουλόπουλου για Πογέτ: «Δεν ξέρω πολλούς Έλληνες με 12 γκολ φέτος»