ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nations League: Άντεξε η Κύπρος και «πλησίασε» την Ελλάδα - Δείτε τα highlights (vids)

Nations League
AP Images

Nations League: Η Κύπρος άντεξε (0-0) στην Εσθονία και πήρε το προβάδισμα για την παραμονή της στη League C, όπου θα είναι αντίπαλο της Ελλάδας.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα του πρώτου αγώνα στα μπαράζ παραμονής, αλλά στο τέλος κινδύνεψε με ήττα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Εσθονοί σκόραραν δύο φορές, αλλά αμφότερα τα τέρματα δεν μέτρησαν. Το δεύτερο, μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR για να μην μετρήσει. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την ερχόμενη Τρίτη (29/3), αυτή τη φορά στη Λάρνακα.

Η ομάδα που θα παραμείνει στη League C του Nations League θα είναι αντίπαλο της Εθνικής στον δεύτερο όμιλο, όπου συμμετέχουν επίσης η Βόρεια Ιρλανδία και το Κόσοβο. Αντίστοιχα, αυτή που θα υποβιβαστεί στη League D, θα βρεθεί στον δεύτερο όμιλο μαζί με τη Μάλτα και το Σαν Μαρίνο.

Στο άλλο μπαράζ παραμονής, το Καζακστάν νίκησε με ανατροπή (2-1) τη Μολδαβία του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, παίρνοντας το προβάδισμα. Σε φιλικό παιχνίδι, η Αρμενία νίκησε 1-0 το Μαυροβούνιο.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Εσθονία - Κύπρος 0-0

Μολδαβία - Καζακστάν 1-2 (45'+1' Νικολαέσκου – 64' Μαλίγ, 79' αυτ. Ποσμάκ)

Αρμενία - Μαυροβούνιο 1-0 (19' Μπιτσαχτσιάν)

Διαβάστε επίσης:

Εθνική ομάδα: Η εποχή Γκουστάβο Πογέτ ξεκινά από τη Ρουμανία – Η προετοιμασία για το Nations League