ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Στο Μπέλφαστ για την πρεμιέρα του Nations League – Η ώρα και το κανάλι

Εθνική ομάδα
Intime

Εθνική ομάδα: Η αποστολή της «γαλανόλευκης» έφτασε στο Μπέλφαστ, όπου την Πέμπτη (2/6) θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία στην πρεμιέρα του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι έτοιμο για το νέο ξεκίνημα, με τον Γκουστάβο Πογέτ στην τεχνική ηγεσία.

Μετά τα πρώτα φιλικά, ήρθε η ώρα των επίσημων αγώνων, με την Ελλάδα να ρίχνεται στη «μάχη» του Nations League.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, στο πρώτο από τα τέσσερα ματς που θα δώσει στο πρώτο μισό του Ιουνίου.

Οι δοκιμές του Πογέτ

Ο Γκουστάβο Πογέτ, έχοντας όλους παίκτες στη διάθεση του, έδειξε κάποια από τα πλάνα του. Βέβαια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο Έλληνας εξτρέμ δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (31/5) και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Σύμφωνα με αυτά που έδειξε η τελευταία προπόνηση, ο Πογέτ προσανατολίζεται στο αγαπημένο του 4-3-3. Ο Γιώργος Γιακουμάκης προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης, με τους Λημνιό και Δουβίκα να παίζουν στις πτέρυγες.

Στην εστία θα βρεθεί ο Βλαχοδήμος, οι ΜαυροπάνοςΧατζηδιάκος θα είναι το δίδυμο των στόπερ, ο Τσιμίκας αριστερά κι ο Κώτσιρας στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο κέντρο Σιώπης και Μπακασέτας μοιάζουν «σίγουροι» με τους Κουρμπέλη ή Μπουχαλάκη να διεκδικούν τη θέση δίπλα στον πρώτο. Μια θέση που διεκδικεί, με λιγότερες πιθανότητες, κι ο Αλεξανδρόπουλος.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας της Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Πέμπτης (2/6). Η σέντρα θα γίνει στις 21:45 κι η αναμέτρηση θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τον Alpha. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το Live Blog του Newsbomb.gr.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ NATIONS LEAGUE

Nations League
Το πρόγραμμα της Ελλάδας στο Nations Leagueuefa.com

Σχετικές ειδήσεις