ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός και Stoiximan, μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια

Παναθηναϊκός και Stoiximan, μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια
Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος VP Stoiximan με τους παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία διαδικτυακών παιγνίων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποτελώντας τον κεντρικό χορηγό της φανέλας της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

H Stoiximan θα είναι βασικός αρωγός στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και να διακριθεί στην Ευρώπη, στην οποία επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια απουσίας, ενώ παράλληλα, θα αναπτυχθούν από κοινού δράσεις τόσο για την εμπειρία των φιλάθλων εντός και εκτός του γηπέδου όσο και ενέργειες κοινωνικής προσφοράς.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος VP Stoiximan στην παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Φέτος συμπληρώνουμε 10 χρόνια από τη δημιουργία της εταιρείας μας και σε μια τέτοια κομβική αλλά και συμβολική χρονιά για εμάς, ξεκινάμε το κοινό μας ταξίδι, με μια από τις πιο σημαντικές ομάδες για τον ελληνικό αθλητισμό και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα brand στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας 3 χρόνια, κοινής διαδρομής, τα οποία δεν εξαντλούνται στην παρουσία της Stoiximan στη φανέλα της ομάδας. Με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να δουλέψουμε μαζί τόσο για τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας φιλάθλου όσο και στο πεδίο των κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών, τις οποίες θα υλοποιήσουμε από κοινού, αποδεικνύοντας, για ακόμη μια φορά ότι ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο οφείλει να αποτελεί ενεργό μέρος της κοινωνίας’, σημείωσε για την ανακοίνωση της χορηγικής συνεργασίας ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan.

Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Η Stoiximan, στηρίζει σταθερά τον ελληνικό αθλητισμό, από την έναρξη λειτουργίας της, αποτελώντας τον χορηγό κορυφαίων επαγγελματικών ομάδων, εθνικών πρωταθλημάτων και εθνικών ομάδων, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, υποστηρίζοντας τις διοργανώσεις του κλασσικού και του μαζικού αθλητισμού καθώς και την εθνική ομάδα στίβου. Παράλληλα, μέσα από το πρόγραμμα ‘Ήρωες’ συνεργάζεται χορηγικά, από το 2014, με Έλληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες, υποστηρίζοντας 20 και πλέον αθλητές, στην προσπάθειά τους για διάκριση στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, όπως και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Η νέα εμφάνιση της ομάδας του Παναθηναϊκού.