ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: «Καταδικάζουμε τη βία» - Η επίσημη θέση της ΠΑΕ για την επίθεση στον Νοτιοκορεάτη

Ολυμπιακός
Intime News

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πήρε επίσημη θέση για το τρομακτικό περιστατικό, με την επίθεση αγνώστων σε Νοτιοκορεάτη φίλαθλο, έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Η επίθεση που δέχθηκε ο φίλαθλος την ώρα που έκανε LIVE με το κινητό του. Τα άτομα που του επιτέθηκαν, του έκλεψαν την τσάντα και το τηλέφωνο του.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε επίσημη θέση, καταδικάζοντας όπως είναι φυσικό κάθε μορφή βίας, υπογραμμίζοντας ότι από σήμερα ο άτυχος Νοτιοκορεάτης είναι μέλος του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει κάθε μορφή βίας με αφορμή μια χαρά της ζωής, όπως θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα έχουν θέση στο γήπεδό μας αυτοί που προκαλούν βία και διαμορφώνουν κάκιστη εικόνα για τον Σύλλογο σε διεθνή μέσα. Ο άτυχος φίλαθλος από την Κορέα που δέχτηκε επίθεση σε δρόμο και αρκετή απόσταση από το γήπεδό μας, σήμερα εγγράφεται μέλος στα μητρώα του συλλόγου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα του παραχωρήσει ένα εισιτήριο διαρκείας για να βρίσκεται όποτε θελήσει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης!»

Σχετικές ειδήσεις