ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επετειακή φανέλα της Ελλάς Βερόνα με την Ελληνική σημαία για έμβλημα!

Επετειακή φανέλα της Ελλάς Βερόνα με την Ελληνική σημαία για έμβλημα!

Ξεχωριστή κίνηση απ’ την Ελλάς Βερόνα που θα φορέσει ειδική επετειακή φανέλα για τα 120 χρόνια της, με σήμα την σημαία της χώρας μας την εποχή της ίδρυσής της.

Η σύνδεση της Ελλάς Βερόνα με την χώρα μας, είναι ξεκάθαρη απ’ το όνομα του συλλόγου. Η ιταλική ομάδα γιορτάζει τα 120 χρόνια απ’ την ίδρυσή της, θέλοντας να τιμήσει το παρελθόν της. Κάτι που αυτόματα σημαίνει πως θα τιμήσει και την ελληνικότητά της. Με τρόπο ξεκάθαρο μάλιστα.

Στο «Μπεντεγκόντι» η ομάδα της Βερόνα θα φιλοξενήσει τη Σασουόλο στις 8 Απριλίου. Σε αυτό το ματς θα φορέσει για πρώτη φορά την επετειακή της εμφάνιση που ετοιμάστηκε ειδικά για την επέτειο των 120 χρόνων της. Η φανέλα είναι χωρισμένη σε κίτρινο και μπλε χρώμα. Έχοντας για έμβλημα το παλιό σήμα της ομάδας. Την Ελληνική σημαία! Εκείνη που ήταν διαδεδομένη την εποχή που ιδρύθηκαν οι Βερονέζοι.

Μέσα στη σημαία δεσπόζει και το «Hellas» για να κάνει ακόμη πιο ξεκάθαρες τις ρίζες του ιστορικού κλαμπ της Ιταλίας. Μάλιστα στην εμφάνιση υπάρχει και το Σκουντέτο του 1985 που κέρδισε η Ελλάς Βερόνα.