ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Άρης - Βόλος 4-2: «Κλείδωσε» και μαθηματικά την Ευρώπη

Super League, Άρης - Βόλος 4-2: «Κλείδωσε» και μαθηματικά την Ευρώπη
Intime

Ο Άρης εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, καθώς επικράτησε του Βόλου με 4-2 για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Την ευρωπαϊκή του παρουσία την επόμενη σεζόν στο Conference League εξασφάλισε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε του Βόλου με 4-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Τερζή ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τον Πάλμα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, ενώ λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Εμπακατά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος αντέδρασε και ο Τάχατος στο 51' μείωσε σε 2-1. Όμως ο Άρης δεν αγχώθηκε και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Λούις Πάλμα, αυτή τη φορά από σκόρερ έγινε δημιουργός και έστρωσε στον Γκρέι, ο οποίος στο 56’ έκανε το 3-1.

Μόλις 3 λεπτά αργότερα ο Άλχο μείωσε σε 3-2, αλλά όλα τέλειωσαν μετά την αποβολή του Ντέλετιτς στο 64’ με απευθείας κόκκινη. Ο Ματέο Γκαρσία διαμόρφωσε στο 74' το τελικό 4-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές του Άρη αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Νίκου Τσαρούχα, αλλά και του πρώην γενικού διευθυντή, Παύλου Μυροφορίδη, οι οποίοι έφυγαν προ λίγων ημερών από τη ζωή.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού (81' Ενκουλού), Ετέμπο, Νταμπό (56' Ρουπ), Νταρίντα (81' Σγούρος), Ματέο, Πάλμα (57' Ιτούρμπε), Γκρέι (81' Χριστοδουλόπουλος).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ (21' Αυγερινός), Τάχατος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Σι (73' Πιρές), Μεταξάς (46' Κάτσε), Τσοκάνης (82' Οικονομόπουλος), Λούνα (81' Μεθκίδα), Αλχο, Γκάγκι, Ντέλετιτς.