ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Παναθηναϊκός – Άρης 1-1: Φινάλε με ισοπαλία και… πράσινη αποθέωση

Super League, Παναθηναϊκός – Άρης 1-1: Φινάλε με ισοπαλία και… πράσινη αποθέωση

Super League: Παναθηναϊκός και Άρης ολοκλήρωσαν τη σεζόν με ισοπαλία (1-1), με τους φίλους του «τριφυλλιού» να αποθεώνουν τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι «πράσινοι» έδωσαν μια μεγάλη μάχη για τον τίτλο, αλλά «λύγισαν» στο τέλος.

Το αποτέλεσμα του αγώνα με τους «κίτρινους» μικρή σημασία είχε, καθώς δύσκολα θα άλλαζε κάτι βαθμολογικά.

Κάπως έτσι η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε πάρτι αναγνώρισης της μεγάλης προσπάθειας που έγινε φέτος από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του.

Το παιχνίδι είχε κομμάτια με πολύ καλό ρυθμό και κάποια άλλα χωρίς καθόλου. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Κλεϊνχέισλερ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ιτούρμπε. Αμφότερες οι ομάδες είχαν δοκάρι, ενώ ο Άρης έχασε πέναλτι με τον Καμαρά, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λοντίγκιν στο 78’.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: Σάρλια – Γκρέι, Πάλμα, Νταρίντα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (83’ Πούχατς), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (77’ Παλάσιος), Μαντσίνι, Μπερνάρ (64’ Τσέριν), Κλεϊνχέισλερ (83’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (64’ Σπόραρ).
ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγουρός (46’ Ρουπ), Νταρίντα (90’+1’ Φαμπιάνο), Χριστοδουλόπουλος (46’ Πάλμα), Ιτούρμπε (65’ Ματέο Γκαρσία), Γκρέι (46’ Αμπ. Καμαρά).