ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπερχούις του Άγιαξ γρονθοκόπησε οπαδό της Τβέντε και ζήτησε συγγνώμη

Ο Μπερχούις του Άγιαξ γρονθοκόπησε οπαδό της Τβέντε και ζήτησε συγγνώμη

Απίστευτο σκηνικό στην Ολλανδία με τον διεθνή, Στίβεν Μπερχούις, να γρονθοκοπεί οπαδό της Τβέντε και στη συνέχεια να σπεύδει να ζητήσει συγγνώμη.

Ξέφυγε η κατάσταση στην Ολλανδία. Ο Στίβεν Μπερχούις, διεθνής άσος του Άγιαξ, ήταν εκνευρισμένος όπως και οι πάντες στην ομάδα του Άμστερνταμ μετά το ματς με την Τβέντε. Η ομάδα του έμεινε για πρώτη φορά μετά το 2009 εκτός Champions League τερματίζοντας 3η.

Κατά την αποχώρησή του απ’ το γήπεδο, σταμάτησε να υπογράψει κάποια αυτόγραφα στον κόσμο που συνήθως συγκεντρώνεται στο σημείο που του επιτρέπεται έξω απ’ τα αποδυτήρια των ομάδων. Δίπλα στο πούλμαν του Άγιαξ, ένας φίλαθλος της Τβέντε είπε κάτι στον Μπερχούις που τον έβγαλε απ’ τα ρούχα του!

Ο διεθνής Ολλανδός με πρωτοφανή μανία γρονθοκόπησε τον φίλαθλο της Τβέντε. Ο σεκιούριτι που ήταν στο σημείο προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον τραβήξει για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Δεν μπορούσε να ηρεμήσει, ενώ ο κόσμος που ήταν στο σημείο-μεταξύ αυτών πολλά παιδιά-έμοιαζε να έχει «παγώσει».

Λίγη ώρα μετά ο Μπερχούις θέλησε να απολογηθεί, καθώς το video με τη γροθιά έχει viral στα social media. Λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Λυπάμαι για τις πράξεις μου, δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Μετά από κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, μας πετάνε πολλά πράγματα στο λεωφορείο, ενώ μας παίρνει χρόνο για να υπογράψουμε αυτόγραφα στους φιλάθλους.

Το έχω συνηθίσει πλέον, αλλά ο κόσμος πιστεύει ότι μπορεί απλά να φωνάξει οτιδήποτε. Η αντίδρασή μου δεν λύνει τίποτα, το καταλαβαίνω. Δεν είναι σωστό, έχω έναν υποδειγματικό ρόλο ως παίκτης του Άγιαξ».