ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Euro 2024: Ελλάδα - Ιρλανδία: Με στόχο το 2Χ2 πριν τη Γαλλία - Η ώρα και το κανάλι

Προκριματικά Euro 2024: Ελλάδα - Ιρλανδία: Με στόχο το 2Χ2 πριν τη Γαλλία - Η ώρα και το κανάλι
Eurokinissi

Προκριματικά Euro 2024: Πρώτη εντός έδρας αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία στο πλαίσιο του Β’ ομίλου, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Έτοιμη για τη δεύτερη «μάχη» στον όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 είναι η Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» υποδέχεται την Ιρλανδία, το βράδυ της Παρασκευής (16/06) στις 21:45 στην «OPAP Arena» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας επίσημο ματς της «γαλανόλευκης» στη νέα της έδρα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη και συνάμα το «τρίποντο». Η «επίσημη αγαπημένη» προέρχεται από τη νίκη 3-0 επί του Γιβραλτάρ στο Φάρο της Πορτογαλίας στην πρεμιέρα των προκριματικών.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς ο διεθνής μπακ ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ανδρέα Μπουχαλάκη και του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, μια και αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμούς.

Η σέντρα στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής (16/06) στις 21:45. Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Novasports Prime και τον Alpha, ενώ η εξέλιξη θα προσφέρεται από το LIVE του Newsbomb.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  1. Γαλλια 6 - 2 αγώνες
  2. ΕΛΛΑΔΑ 3 - 1 αγώνας
  3. Ολλανδία 3 - 2 αγώνες
  4. Γιβραλτάρ 0 - 2 αγώνες
  5. Ιρλανδία 0 - 1 αγώνας

Σχετικές ειδήσεις