ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οπαδός τον σήκωσε στον αέρα, προσκύνησε κι έκανε Siu μαζί του (vid+pics)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οπαδός τον σήκωσε στον αέρα, προσκύνησε κι έκανε Siu μαζί του (vid+pics)
AP Photo/Armando Franca

Τρομερό σκηνικό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εισβολέα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Πορτογαλία - Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Το βράδυ του Σαββάτου (17/6) η Πορτογαλία υποδέχτηκε τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στο «Ντα Λουζ» για την τρίτη αγωνιστική του 10ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024 και πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 χάρη στα γκολ των Μπερνάρντο Σίλβα (44') και Μπρούνο Φερνάντες (77', 90+3').

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλεψε και πάλι την παράσταση, καθώς πέτυχε ένα γκολ που ακυρώθηκε, διαμαρτυρόταν για φάουλ την ώρα που η ομάδα του άνοιγε το σκορ, ενώ παρότι ήταν σε θέση να σκοράρει, προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ με ασίστ στον Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος το... έχασε!

Ο Πορτογάλος αποθεώθηκε από τον κόσμο στις εξέδρες, αλλά ένας εξ αυτών έζησε μια μοναδική στιγμή που θα θα τη θυμάται για πάντα!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο κάτι το οποίο κατάφερε και έκανε, αφού οι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου καθυστέρησαν να επέμβουν.

Μάλιστα, ο φανατικός θαυμαστής του Πορτογάλου σούπερ σταρ δεν τον αγκάλιασε απλά. Αλλά τον σήκωσε στον αέρα και αφού στη συνέχεια μην μπορώντας να πιστέψει πως τα κατάφερε, έπεσε στα πόδια του και σχεδόν τα... φίλησε, ενώ σηκώθηκε αμέσως κι έκανε μαζί με τον CR7 τον γνωστό πανηγυρισμό του «Siu»!

Στη συνέχεια, ξέφυγε από τους ανθρώπους ασφαλείας, έκανε έναν γύρο θριάμβου με σημαία στο χέρι και πανηγύρισε ξανά με «Siu» πριν απομακρυνθεί.