ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χάλασε» του Ζίγες, δεν πέρασε τα ιατρικά

«Χάλασε» του Ζίγες, δεν πέρασε τα ιατρικά

Έτοιμος να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο Χακίμ Ζίγες, όμως ο Μαροκινός επιστρέφει στην Τσέλσι καθώς «κόπηκε» στα ιατρικά.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και αξεπέραστο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χακίμ Ζίγες. Ο Μαροκινός που ανήκει στην Τσέλσι, ήταν έτοιμος να γίνει κι αυτός μέλος του κλαμπ των σημαντικών παικτών που αφήνουν την Ευρώπη για να συνεχίσουν στη Σαουδική Αραβία.

Η συμφωνία με την Αλ Νασρ ήταν δεδομένη για να ενισχύσει την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό τελικά δε θα γίνει. Τα ιατρικά τεστ που έκανε ο Μαροκινός, δεν ήταν επιτυχημένα. Βρέθηκε πρόβλημα στο γόνατό του κι έτσι η Αλ Νασρ δεν ολοκλήρωσε το deal.

Ο Ζίγες προ μηνών ήταν έτοιμος να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε γιατί «σκάλωσε» σε γραφειοκρατικά θέματα. Πλέον υπάρχει και θέμα τραυματισμού για τον παίκτη ο οποίος επιστρέφει στην Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι δεν τον υπολογίζουν όμως όπως φαίνεται δεν βρίσκουν τρόπο να τον δώσουν κάπου. Μάλιστα επέστρεψαν και την προκαταβολή λίγο πάνω από 10 εκ. ευρώ που είχαν πάρει απ’ την Αλ Νασρ.