ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου - Ο Εμπαπέ καλωσόρισε τον Ντεμπελέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου - Ο Εμπαπέ καλωσόρισε τον Ντεμπελέ
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι εκτός ομάδας λόγω της κόντρας με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να... καλωσορίσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ!

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος βρίσκεται σε σύγκρουση με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου και εξακολουθεί παραγκωνισμένος, «καλωσόρισε» τον Ουσμάν Ντεμπελέ, με μήνυμα που ανέβασε στο Instagram.

Στον απόηχο της επισημοποίησης της μεταγραφής του Γάλλου πρώην επιθετικού της Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Εμπαπέ σχολίασε: «Καλώς ήρθες σπίτι αδερφέ μου, τόσο χαρούμενος που σε βλέπω εδώ, η περιπέτεια αρχίζει».

Όπως είναι γνωστό ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 θέλει να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σενάριο που οι ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Γαλλίας θεωρούν απαράδετο, με αποτέλεσμα να τον έχουν αποκλείσει από τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα για αρκετές εβδομάδες και να τον απειλούν να μην ξαναπαίξει φέτος ποδόσφαιρο.

Κάτι που σημαίνει πως ο Εμπαπέ δεδομένα δεν θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν αυτή τη σεζόν στη Ligue 1, απόψε (12/8) εναντίον της Λοριάν στο Parc des Princes.

Από το παιχνίδι θα απουσιάσει επίσης, όπως έγινε γνωστό και ο Νεϊμάρ, που επίσης έχει ζητήσει να φύγει και φέρεται να είναι κοντά στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης:

Μεταγραφές: Νέα «βόμβα» στην Ευρώπη μετά τον Κέιν - Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε τον Ντεμπελέ

Πεπ Γκουαρδιόλα: Η εξήγηση για το επεισόδιο με τον Χάαλαντ και το χαστούκι στην κάμερα

«Τυφώνας» Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου - Ανακοινώθηκε επίσημα με κινηματογραφικό τρόπο

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Βρήκε αντικαταστάτη του Ρέαμπτσιουκ - Έρχεται και κλείνει ο Ορτέγκα (video)

Σάλος στην Αγγλία με Γκουαρδιόλα - Χαστούκισε την κάμερα που τραβούσε τα «γκάζια» στον Χάαλαντ

Λιονέλ Μέσι: Ο νέος υπερήρωας των ΗΠΑ - Σκόραρε ξανά και οδηγεί την Ίντερ Μαϊάμι στον τίτλο