ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκινητικές στιγμές – Πήρε εξιτήριο μετά από 82 μέρες ο Σέρχιο Ρίκο

Συγκινητικές στιγμές – Πήρε εξιτήριο μετά από 82 μέρες ο Σέρχιο Ρίκο

Η ζωή του τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν κινδύνευσε άμεσα, αλλά ευτυχώς τέλος στην σοβαρή περιπέτειά του καθώς βγήκε απ’ το νοσοκομείο.

Χρειάστηκε να περάσουν 82 μέρες νοσηλείας, αγωνίας, για να χαμογελάσουν και να συγκινηθούν οι πάντες για τον Σέρχιο Ρίκο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας πήρε εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ο 29χρονος είχε πέσει απ’ το άλογο που ίππευε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του. Έπεσε σε κώμα και οι γιατροί εξέφραζαν σοβαρές ανησυχίες για τη ζωή του. Ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο και πλέον μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Ήταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι και επιτέλους ήρθε η ώρα να πάρει εξιτήριο. Ο ίδιος γεμάτος συγκίνηση κι έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του, δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ τη σύζυγό μου, ήταν 20 ώρες τη μέρα στο πλευρό μου. Νιώθω αρκετά καλά. Πρέπει να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω. Στο σπίτι πια θα συνεχίσω τη διαδικασία της ανάρρωσης ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών».