ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάχαλο με Ουάρντα: Κινδυνεύει με απέλαση απ’ την Κύπρο

Μπάχαλο με Ουάρντα: Κινδυνεύει με απέλαση απ’ την Κύπρο

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας ο Ουάρντα, δεν του επιτρέπουν την είσοδο στην Κύπρο και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απέλασης.

Ο Αμρ Ουάρντα σε ασταμάτητες περιπέτειες. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστός θα μπορούσε άνετα να κάνει ταινία την καριέρα του, καθώς όπου πάει κάποιο πρόβλημα δημιουργείται. Είχε υπογράψει στη Ράζα Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο, αλλά μετά από 12 μέρες «έλυσε» το συμβόλαιό του, επικαλούμενος κρίσεις πανικού. Τα ΜΜΕ της χώρας, βέβαια, κάνουν λόγο για επισκέψεις σε μπαρ.

Πλέον, συμφώνησε να αγωνιστεί στην Κυπριακή Δόξα Κατωκοπιάς. Μπήκε λοιπόν στο αεροπλάνο για να πάει στο νησί. Όμως στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, τον σταμάτησαν. Δεν του επιτρέπεται προς το παρόν η είσοδος στη χώρα και ο ίδιος παραμένει στον αερολιμένα. Όντας σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Τα ΜΜΕ της Κύπρου, αναφέρουν πως έχει προκύψει θέμα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Οπότε υπάρχουν δύο εναλλακτικές αυτή τη στιγμή. Είτε θα απελαθεί άμεσα απ’ την Κύπρο, είτε θα του επιτρέψουν την είσοδο, αλλά θα αντιμετωπίσει άμεσα νομικές συνέπειες καθώς κάποια απ’ τα έγγραφά του μοιάζουν να έχουν παραποιηθεί.

Σαφώς και η μεταγραφή του στη Δόξα Κατωκοπιάς μοιάζει να ναυαγεί μετά και απ’ αυτή την εξέλιξη.