ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέρδεμα με είδηση που αφορά τη διάθεση του ξενοδοχείοu του Κριστιάνο Ρονάλντο σε σεισμόπληκτους

Μπέρδεμα με είδηση που αφορά τη διάθεση του ξενοδοχείοu του Κριστιάνο Ρονάλντο σε σεισμόπληκτους

Ο CR7 σύμφωνα με τη «Marca» παραχώρησε το ξενοδοχείο του στο Μαρακές στη διάθεση των αναγκών των σεισμόπληκτων, με πολλές αναφορές τα τελευταία λεπτά πως η είδηση δεν ισχύει.  

Όσο κι αν πολλοί θεωρούν πως είναι αλαζόνας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε όλη του την καριέρα φανερώνει διαρκώς την ευαισθησία και την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Ειδικά σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτή με το φονικό εγκέλαδο στο Μαρόκο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα της «Marca», μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία των νεκρών, των τραυματισμένων και των άστεγων λόγω των τεράστιων καταστροφών, δεν έμεινε άπραγος. Πάντα σύμφωνα με το Ισπανικό Μέσο, αμέσως ενημέρωσε πως παραχωρεί αφιλοκερδώς το ξενοδοχείο του στο Μαρακές, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των σεισμόπληκτων, όπως κρίνουν οι τοπικές αρχές.

Το ξενοδοχείο του είναι το «Pestana CR7 Marrakech», τεσσάρων αστέχων. Η «Marca» τονίζει πως πλέον λειτουργεί ως καταφύγιο για άτομα που επιβίωσαν απ’ την καταστροφή και μάλιστα τους παρέχεται και δωρεάν τροφή.

Μετά την είδηση αυτή, πάντως, υπήρξαν πολλές αναφορές στα social media, σύμφωνα με τις οποίες δεν ισχύει η είδηση και πρόκειται για fake news. Κάποιοι μάλιστα τονίζουν πως το επιβεβαιώνει και το ίδιο το ξενοδοχείο πως η είδηση δεν ισχύει.