ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξαλλος ο Λαουτάρο Μαρτίνες: «Τί άνθρωποι είστε εσείς; Εκμεταλλεύεστε το θάνατο ενός παιδιού»

Έξαλλος ο Λαουτάρο Μαρτίνες: «Τί άνθρωποι είστε εσείς; Εκμεταλλεύεστε το θάνατο ενός παιδιού»

Δικαστική περιπέτεια για τον Αργεντινό φορ της Ίντερ, ο οποίος κατηγορήθηκε από την οικογένεια της μπέιμπι σίτερ που είχε για παράνομη απόλυσή της λίγο πριν πεθάνει η κοπέλα – Σκληρή αντίδραση απ’ τον Λαουτάρο.

Η κοπέλα που δούλευε ως μπέιμπι σίτερ επί 8 μήνες στην οικογένεια του Λαουτάρο Μαρτίνες, δυστυχώς πέθανε. Είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δυστυχώς τη νίκησε. Η οικογένειά της, όμως, μήνυσε τον Αργεντινό στράικερ της Ίντερ. Όπως υποστήριξαν η κοπέλα είχε απολυθεί παράνομα απ’ τη δουλειά της.

Μάλιστα δικαστήριο του Μιλάνου τους δικαίωσε και επιδίκασε ποσό αποζημίωσης στην οικογένεια της κοπέλας. Ο Λαουτάρο είναι έξαλλος και το δημοσιοποίησε. Γιατί όπως υποστήριξε, η οικογένεια της κοπέλας προσπαθεί να βγάλει χρήματα απ’ το θάνατο του παιδιού της. Μάλιστα τόνισε πως ο ίδιος βοήθησε σημαντικά την άτυχη κοπέλα.

Χαρακτηριστικά έγραψε ο Λαουτάρο Μαρτίνες:

«Είχα επιλέξει να κρατήσω τη σιωπή μου ως ένδειξη σεβασμού, αλλά δεν πρόκειται να αφήσω την οικογένειά μου να συκοφαντηθεί. Προσλάβαμε έναν άνθρωπο που ήταν ήδη άρρωστος, την ισόβια φίλη μας. Κάναμε πολλά για εκείνη και την οικογένειά της, πληρώσαμε για ταξίδια, βοηθήσαμε να βρούμε κρεβάτι νοσοκομείου και βοηθήσαμε στη θεραπεία.

Έπρεπε επίσης, να βοηθήσουμε την οικογένεια, που έπρεπε να πείσουμε να έρθουν να βοηθήσουν την κόρη τους, ενώ πέθαινε. Η οικογένεια, ενώ η κόρη τους πέθαινε, προσπάθησε να βγάλει χρήματα από εμάς, προσπάθησε να επωφεληθεί από την κατάσταση και μετά τον θάνατο της.

Τους προσφέραμε μεγάλη βοήθεια όταν είχαν ανάγκη και τώρα προσπαθούν να μας συκοφαντήσουν; Τι είδους άνθρωποι είστε εσείς που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τον θάνατο ενός παιδιού για να πάρετε χρήματα;».