ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Τρομερός Ιμόμπιλε οδηγεί τη Λάτσιο προς τους «16», ελπίζει και η Σαχτάρ (vids)

Champions League: Τρομερός Ιμόμπιλε οδηγεί τη Λάτσιο προς τους «16», ελπίζει και η Σαχτάρ (vids)
SCREENSHOT - VIDEO

Η Λάτσιο επικράτησε 2-0 της Σέλτικ στη Ρώμη με δύο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε στα τελευταία λεπτά και περιμένει νίκη της Ατλέτικο για να πανηγυρίσει την πρόκριση. 

Η τεράστια ποιότητα του Τσίρο Ιμόμπιλε καθόρισε το παιχνίδι της Λάτσιο με τη Σέλτικ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Με δύο γκολ του Ιταλού επιθετικού στο 82' και στο 85' η ομάδα της Ρώμης πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 και πλησίασε ακόμη πιο κοντά στην πρόκρισή της στους «16».

Οι «λατσιάλι» μπορεί να σφραγίσουν από την Τρίτη (28/11) το εισιτήριο στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης, αν η Ατλέτικο Μαδρίτης νικήσει τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ στο ματς που θα ξεκινήσει στις 22:00.

Η Σέλτικ δυσκόλεψε στους Ιταλούς, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως ο Ιμόμπιλε έκανε τη διαφορά.

Την ίδια ώρα η Σαχτάρ νίκησε ξανά την Αντβέρπ, αυτή τη φορά με 1-0 στο «Volksparkstadion» του Αμβούργου, έφτασε τους 9 βαθμούς στον 8ο όμιλο κι έβαλε... φωτιά στη μάχη για την πρόκριση.

Οι Ουκρανοί θα πάνε πλέον για τον δικό τους «τελικό» σε δύο εβδομάδες στο «Dragao» απέναντι στην Πόρτο, ψάχνοντας μόνο νίκη για να κερδίσουν το εισιτήριο για τους «16».

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 12' ο Ματβιλιένκο.