ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Πανσερραϊκός-Κηφισιά 1-1: Ισοπαλία που «Χ»αλάει και τους δύο

Super League, Πανσερραϊκός-Κηφισιά 1-1: Ισοπαλία που «Χ»αλάει και τους δύο

Super League: Στο 1-1 έμειναν Πανσερραϊκός και Κηφισιά, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν προς το τέλος τους φιλοξενούμενους που έδειχναν ικανοί για σπουδαίο αποτέλεσμα.

Από ένα βαθμό πήραν Πανσερραϊκός και Κηφισιά για την 17η αγωνιστική της Super League. Αποτέλεσμα που όπως κύλησε το ματς, αφήνει με πίκρα τους φιλοξενούμενους καθώς είχαν το προβάδισμα μέχρι το 85’ και συγχρόνως έδειχναν πιο ουσιαστιατικοί στο χορτάρι. Το τελικό 1-1 πάντως, δεν ικανοποιεί κανέναν.

Η ισοπαλία στέλνει τον Πανσερραϊκό στους 15 βαθμούς και την Κηφισιά στους 12, με τις δύο ομάδες να είναι στα… χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας δείχνοντας πως δύσκολα θα «ξεκολλήσουν» απ’ το γκρουπ που θα δώσει μάχη για τη σωτηρία.

Η αναμέτρηση άρχισε με σουτ του Κλωναρίδη εντός περιοχής που έφυγε άουτ. Ο Τόμας στο 17’ δοκίμασε να απειλήσει με σουτ για τους γηπεδούχους, αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Ο Κλωναρίδης και πάλι μπήκε στην περιοχή τέσσερα λεπτά αργότερα, αλλά η σωστή αντίδραση του Χόβαν τον ανάγκασε να βγάλει την μπάλα άουτ.

Το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, ο Τόμας σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στον Μποτία και ο Κλωναρίδης δεν ανησύχησε τον Χόβαν στο ημίωρο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που τελικά βρήκαν το γκολ λίγο πριν το ημίχρονο.

Στο 43’ ο Μπιφουμά έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέρασε τους αντιπάλους του και βγήκε τετ α τετ με τον Χόβαν ανοίγοντας το σκορ! Πανέμορφο γκολ απ’ τον παίκτη της Κηφισιάς για το 0-1.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους φιλοξενούμενους, καθώς Κλωναρίδης και Μποτία δεν μπορούσαν να συνεχίσουν. Παρ’ όλα αυτά δεν δέχτηκε ευκαιρίες η Κηφισιά και μάλιστα στο 58’ είχε μεγάλη φάση για δεύτερο γκολ.

Ο Μασούρας έκανε τη σέντρα και ο Μπαρμπόσα βρέθηκε στη μικρή περιοχή προ κενής εστίας και… κατάφερε να αστοχήσει χάνοντας απίστευτη ευκαιρία!

Στο 64’ και στο 67’ ο Χόβαν σταμάτησε Μπιφουμά και Μπαρμπόσα. Ο σκόρερ της αναμέτρησης απείλησε στο 73’, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, για την Κηφισιά που δε δεχόταν απειλές και προσπαθούσε μάλιστα να βρει και δεύτερο γκολ.

Παρά την εικόνα του ματς όμως, ο Πανσερραϊκός στην ουσιαστικά πρώτη του καλή φάση στο δεύτερο μέρος κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 85’ ο Ουάρντα από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Μπετανκόρ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1 για τους Σερραίους!

Στις καθυστερήσεις από στατικές φάσεις προσπάθησαν να απειλήσουν οι δύο ομάδες, με τον Χόβαν να σώζει την ομάδα του στο 90+4’ αντιδρώντας εκπληκτικά!

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 1-1, χωρίς νικητή και χωρίς κανέναν ικανοποιημένο στο γήπεδο των Σερρών.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες: Στάικος, Μορέιρα – Λαντρ, Μποτία, Τεττέη, Παπασάββας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Στάικος (61’ Οικονόμου), Μορέιρα, Χατζηστραβός (8’ Τόμας/75’ Σοφιανός), Ουάρντα, Μούργος (61’ Μπετανκόρ), Αλεξιτς (75’ Γούλερι).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Κρίστινσον, Γκόμπελιτς, Τσάπαν, Παπασάββας, Λαντρ (9’ Μποτία/47’ Βαφέας), Πέιος, Ίλιεφ (78’ Κωνσταντακόπουλος), Κλωναρίδης (46’ Μπαρμπόσα), Μασούρας, Μπιφουμά (78’ Αντερέγκεν), Τεττέη.